Rani LJETNI doživljaji na zavodljivom Murteru na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u hotelu Borovnik uz korištenje vanjskog bazena i ležaljki, parking, već od samo 999 kn!

26 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 999 kn
Uštedi još 145 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 145 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina ili 2 odrasle osobe i 1 dijete do 15 godina i drugo dijete do 6 godina, ovisno o odabranoj opciji smještaja! Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo od 05.05.22. do 26.06.22.

Hotel Borovnik - obiteljski hotel od 1997. godine

Hotel Borovnik smješten je u Tisnom, u samom centru grada. Tisno se nalazi u živopisnom mediteranskom okruženju između grada Zadra (60km) i Šibenika (25 km). Hotel Borovnik nalazi se na otočkom dijelu Tisnog na otoku Murteru, a povezan je mostom s kopnom. Most je sam po sebi atrakcija jer se u zimskim mjesecima 3x tjedno na pola sata podiže, a ljeti svaki dan, za prolazak brodica ili jedrilica. 

Ponude uključuju i: 3 dana, 2 noćenja + doručak i večera + korištenje vanjskih bazena i ležaljki uz bazen (ovisno o raspoloživosti) + 50 % popusta na ležaljke na plaži (cijena s popustom 15 kn po danu po ležaljki) + korištenje teretane u trajanju od 50 minuta + parking u blizini hotela + besplatan wi-fi.

Hotel Borovnik ima izravan pristup ulazu / izlazu s autoputa na samo 20 km od izlaza Pirovac. Hotel Borovnik smješten je na prekrasnom položaju srednje Dalmacije i savršeno je polazište za najljepša prirodna bogatstva Hrvatske kao što je jedan od najljepših i najposjećenijih Nacionalnih parkova - NP KRKA. Hotel je u potpunosti obnovljen 2017. godine. Hotel sadrži bazen, saunu i spa centar, teretanu i klimatizirane sobe sa satelitskom TV i minibarom, frizerskim salonom, vlastitom vinotekom i još mnogo toga...Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

SMJEŠTAJ

Oprema sobe: SAT/Flatscreen TV, Radio, Telefon, Minibar, Pisaći stol, WC/Tuš, Klima uređaj. 

Standard soba 17m2 (bračni ili razdvojeni krevet 180x210 cm + pomoćni ležaj 90x185 cm.

Obiteljska soba 25m2 (bračni ili razdvojeni krevet 180x210 cm + pomoćni ležaj 100-140x185 cm).

Prije kupnje kupona provjera raspoloživih termina sa hotelom! Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 022 439 700 ili na mail: sales@hotel-borovnik.com (poslati i kôd kupona).

Vino Hotel Borovnik - nešto posebno

Kao nešto posebno nudimo našim gostima naše obiteljsko vino. Veliki izbor sorta vina: Babić, Syrah, Čaćin san, Rose i naš pjenušac Slamić.

Naš pjenušac koji je punjen 2015. godine je najveću Hrvatsku nagradu u svojoj prvoj godini. Naše vino je 2012. godine dobilo nagradu Zlatna Čevulja u Benkovcu. To je veoma priznata nagrada među vinarima i vinogradarima.

Posebnost hotela je i njegova lokacija. Smješten u samom srcu Dalmacije omogućava brz dolazak u nacionalne parkove Krka i Kornati te mnoštvo UNSECO-vih gradova.