LJETNA SEZONA u prekrasnom Trogiru - 8 dana/7 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u depandansama 2* Hotela Medena, vanjski bazen, spray park... od samo 4095 kn!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite termin smještaja u Hotelu Medena u Seget Donjem te se smjestite u najpovoljnijoj varijanti smještaja - DEPANDANSAMA 2* hotela, koje se nalaze uz samu obalu i koje su udaljene svega par metara od plaže hotela! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO od subote do subote, ovisno o odabranom terminu: 04.06.-02.07. / 02.07.-27.08. / 27.08.-24.09.2022.

Jedno dijete do 6,99 godina u krevetu sa 2 odrasle osobe GRATIS!

Hotel Medena nalazi se u prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.

Iskoristite slobodno vrijeme za jednodnevni izlet - plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i pićem na brodu! Više pogledajte OVDJE!

DEPANDANSE**

Depandanse hotela Medena nalaze se uz samu obalu mora i udaljene su svega par metara od plaže hotela Medena. Sastoje se od dvije zgrade C i D. 

Depandanse nisu renovirane niti klimatizirane i imaju stari namještaj, ali lokacija na kojoj se nalaze je idealna. Osim blizine plaže, depandanse su odmah pored bazena hotela Medena, kao i svih plažnih sadržaja. Kvadratura soba iznosi 18.45 m2 za dvokrevetnu sobu. 

Vanjski bazen u Hotelu Medena osim glavnog, imati i dječji bazen uz dodatak prekrasnog pogleda na more.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Hotelski restoran svakom gostu nudi hranu i piće visoke kvalitete. Jelovnik je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, a nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate, razne priloge i ukusne deserte. 

Delicije koje nudi slastičarnica hotela Medena uvijek su svježe i pripremljene od najkvalitetnijih domaćih namirnica. Stoga nije čudno da je, po mnogima, slastičarnica hotela Medena ocijenjena kao ponajbolja slastičarnica u Trogiru. U Dalmaciji je poznata već trideset godina a od slastica koje se u njoj spravljaju najpoznatiji su trogirski rafioli.