Neugodne bradavice i izrasline uklonite bezbolno uz uređaj PLASMA PEN u Bio+klink kozmetičkom salonu na 2 lokacije u Zagreb! Uključeno uklanjanje 1 ili 10 izrasline, uz do 60% POPUSTA...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 10.07.2022. na dvije lokacije: Šoštarićeva 10, (Centar) ili 8 Bukovački ogranak 7 (Bukovac)!

BIOKLINIK kozmetički salon idealna je oaza za svaku urbanu ženu i muškarca koji žele izgledati i osjećati se lijepo i zdravo. Širok asortiman tretmana za njegu lica i tijela, uljepšavanje, mršavljenje, pomlađivanje i opuštanje temelji se na dugogodišnjem iskustvu i predanosti. Duga lista zadovoljnih i stalnih klijenata naša je najbolja preporuka i potvrda kvalitete.

Plasma pen revolucionarani je uređaj s dušičnom plazmom na tržištu koji pruža razne tretmane svojim neinvazivnim operacijama.
Tretmani plazma olovkom doista su kao nijedan drugi laserski tretman na tržištu.

Dušična plazma ne ovisi o kromromori, što znači da kada djeluje s kožnim tkivom, nije ovisna o uspostavljanju kontakta s dijelovima molekula koji su odgovorni za boju. To osigurava da estetičari mogu ponuditi neinvazivne tretmane koji ne zahtijevaju opću anesteziju, kao što je to potrebno kod tradicionalnijih operacija.