Prepustite se proljetnim radostima na BJELOLASICI! 3 dana/ 2 noćenja u vrhunskim apartmanima Mirta na Bjelolasici za 4 ili 6 OSOBA + GRATIS parking, od samo 799 kn1

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istinski proljetni odmor uz fantastične prizore netanute prirode! Dodatne pogodnosti: boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 30.06.2022.

APARTMANI MIRTA 

Novo uređeni i funkcionalan apartman za odmor sa sjenicom, stolovima, klupama, roštiljem i dječjim sadržajem te montažnim bazenom smješten u planinskom selu Jasenak, između Jasenačke kose i najviše planine Gorskog Kotra, Bjelolasice.

Kućni ljubimci su dozvoljeni, 50,00 kn po danu i ljubimcu, plaćanje na licu mjesta.

Nalazi se u blizini mnoštva obilježenih planinarskih i biciklističkih staza što će oduševiti ljubitelje sporta i prirode, dok će Vas prekrasna priroda i zelenilo u potpunosti opustiti.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail vedran.markos@gmail.com ili na mobitel 091 790 5783, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Svakako savjetujemo posjet i strogom prirodnom rezervatu Bijelim i Samarskim stijenama u kojem ćete vidjeti najraznolikije pojave krške prirode.

Lokacija je odlična jer pruža brojne mogućnosti tijekom cijele godine, od skijanja i sanjkanja zimi, do odlaska na more Novi Vinodolski 45 km ili odlaska na jezero Sabljaci koje je otprilike 23 km od apartmana, do višesatnih šetnja u prirodi i na svježem zraku, planinarenja (Klek 10 km), biciklizma, ribolova i slično.