Bio+klinik salon u Zagrebu - VELIKI PAKET od 23 udarna TRETMANA MRŠAVLJENJA! Uvjerite se u učinkovitost TESLE & EXILIS ELITE + KRIOLIPOLIZE, kavitacije uz 80% popusta....

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 5x anticelulitnih masaža + 5x limfna drenaža + 1x kavitacija + 3x Exilis elite + 5x Tesli + 4 zone kriolipolize + led maska za lice! Kupon vrijedi do 10.08.2022. i može se koristiti na adresI: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac!

TESLA TRETMAN

Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće - izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna - pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga - podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja. Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće

EXILIS ELITE

Exilis Elite je višestruko nagrađivani tretman za zatezanje kože i smanjenje masnoće za koji je klinički dokazano da uklanja tvrdokorne masnoće s tijela, istovremeno poboljšavajući tonus i teksturu kože. Tretman se može koristiti na raznim područjima na licu i tijelu, uključujući: lice, vrat, trbuh, bedra, ruke, leđa, koljena i prsa, a popularan je i kod muškaraca i kod žena.
Postupak uključuje korištenje radiofrekventne tehnologije koja se primjenjuje postavljanjem Exilis Elite uređaja na zahvaćeno područje. Ovo područje je izloženo toplinskim valovima koji skupljaju ciljane masne stanice, a radiofrekvencija razdvaja masne stanice u klastere; posebice vode, glicerola i masnih kiselina. Nakon što se masne stanice razgrade, apsorbiraju se u tijelo i prirodno se ispiru kroz limfni sustav. Radiofrekventni valovi također djeluju na stimulaciju kolagenskih vlakana, što potiče proizvodnju novog kolagena, kao i na stvaranje efekta zatezanja kože iznad.

KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa. Kako se unutarnji procesi razvijaju i unutarnja struktura se popravlja i obnavlja, pojavit će se glatkiji, čvršći i vitkiji profil; poboljšanje konture i definicije tijela.