CUPPING masaža u trajanju 45 minuta sa ili bez maske od kajenskog papra i gline protiv bolova u leđima u Bio+klinik na dvije lokacije u Zagrebu, uz do 58% POPUSTA i već od samo 89 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posebna tehnika čije blagodati su: detoksikacija, ublažavanje bolova, poboljšanje cirkulacije, limfna drenaža, povoljan učinak na samo stanje kože te uklanjanje celulita! Kupon vrijedi do 30.08.2022.

Cupping terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu.

Prednosti cupping masaže: pomaže kod problema s aknama, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije.

Cupping terapija je bezopasan način masaže sve dok ste u rukama predanoga i profesionalnoga terapeuta. No, na mjestima na vašoj koži na kojima je bila čašica mogu se pojaviti neki od sljedećih pojava: crvenilo, bol.

Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta te isisavanjem zraka iz istih stvara se vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Tako tretirano tkivo se momentalno jako prokrvljuje i postiže se izvrsna cirkulacija što uvelike olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.

Sportaši su izloženi prilično velikim naporima što je veliki stres za organizam uslijed kojih nastaju tvrdokorne nakupine mliječne kiseline, a upravo cupping u kombinaciji sa sportskom masažom smanjuje povišeni mišićni tonus i reducira nepoželjne i bolne nakupine te omogućuje da efekt masaže bude dugotrajniji i duplo učinkovitiji. Osim kod sportaša, ova metoda primjenjuje se kod redukcije celulita i problema s tonusom kože, gdje je pokazala izvrsne rezultate i vrlo brzo stekla veliku popularnost među pripadnicama nježnijeg spola.