LIPANJ / RUJAN u HOTELU MEDENA! Obiteljski ljetni odmor uz 5 ili 7 noćenja za 2 osobe + 1 dijete do 7 godina na bazi POLUPANSIONA i izbor soba u Hotelu Medena u Segetu Donjem kraj Trogira!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fantastične cijene za veliki izbor smještaja u Hotelu Medena za najljepši i bezbrižan odmor s obitelji! Dijete do 7 godina boravi GRATIS! Ponuda uključuje i korištenje vanjskog bazena i spray parka! Kupon se može iskoristiti od 06.06. do 02.07. i od 27.08. do 24.09.2022.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Iskoristite slobodno vrijeme za jednodnevni izlet - plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i pićem na brodu! Više pogledajte OVDJE!

STANDARD SOBA PARK STRANA: sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na park.

STANDARD SOBA MORSKA STRANA: sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more.

Dvokrevetne sobe Superior New renovirane su 2020. godine, smještene su na istočnom i zapadnom krilu zgrade.

SUPERIOR NEW PARK STRANA: nalaze se od 1. do 3. kata, ukupne su površine 18 m². Sobe imaju dva (spojena) kreveta, pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje širine 80 cm), kupaonicu sa kadom i balkon s pogledom na park.

SUPERIOR NEW MORSKA STRANA: nalaze se od 4. do 8. kata, ukupne su površine 18 m². Sobe imaju dva (spojena) kreveta, pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje širine 80 cm), kupaonicu sa tuš kadom i balkon s pogledom na more.

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju.