NOVO! Revolucionaran tretman i neivazivna liposukcija - 2D VAKUUMSKA KRIOLIPOLIZA donosi Bio+ klinik u Zagrebu uz 62% POPUSTA i za samo 299 kn! Recite zbogom višku kilograma...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.08.2022. na adresi: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, Zagreb.

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Na takav selektivni način usmjeravamo terapiju na željeno područje i djelujemo lokalno.

Adresa korištenja kupona: 8 Bukovački ogranak 7 , Zagreb.

Rezultati su odlični, no zahtijevaju malo strpljenja: nakon nekoliko tretmana ćete primijetiti glavne rezultate. Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Masne stanice će se iskristalizirati, a potom i filtracijom s jetrom kao glavnim čimbenikom izlučiti iz tijela metaboličkim putem. 

Tretman nije bolan, ali osjetit ćete blagu napetost u blizini tretiranog područja zbog efekta vakuuma i intenzivne lokalizirane hladnoće, uglavnom na početku tretmana.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 099 211 1100, uz KOD i ID kupona po primitku!