NOVO! Uz do 60% POPUSTA fit tijelo uz male pakete mršavljenja u Bio+klinik salonu u Zagrebu! Uvjerite se u učinkovitost TESLE ili vacuslima 100 ili vacuslima + TESLA ili limfna, od samo 129 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđenih četri opcija i zablistajte vitkom figurom! Tretman Teslom se radi s 2 APLIKATORA! Kupon vrijedi do 30.08.2022. Adresa korištenja kupona: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, Zagreb.

Tesla - tretman, priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli!
Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

Kako uređaj funkcionira?
Elektromagnetni mišićni trener visokog intenziteta je medicinska tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini. Koristi fokusirano elektromagnetno polje sa sigurnim nivoom intenziteta. Elektromagnetno polje prolazi neinvazivno kroz tijelo i djeluje u interakciji s motornim neuronima koji potom pokreću supramaksimalne kontrakcije mišića. Neinvazivna medicinska tehnologija koja se koristi za jačanje i preslagivanje mišića interakcijom magnetskog polja sa tkivom pacijenta.

Vacuslim je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.