[06.-11.07.] ULTRA LAST MINUTE ljetni predah u Vrsaru - pobjegnite na 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Turističko naselje Petalon 4* by Maistra + 1 dijete do 1,99 g. GRATIS!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Turističko naselje Petalon nalazi se na obali, oko 800 metara udaljeno je od gradske jezgre Vrsara... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 06.07. do 11.07.2022.

Uživajte besplatno u korištenju vanjskog bazena i zabavite se uz animacijski program, za sve uzraste!

RESORT PETALON 4* nalazi se na zelenom poluotoku smještenom između gradića Vrsara i zaštićenog krajolika Limskog zaljeva. Sportski sadržaji zaštitni su znak ovog resorta, a kilometri biciklističkih i pješačkih staza kroz atraktivnu prirodu, moderno opremljena plaža i bazen dodatna su prednost za ljubitelje aktivnog odmora.

Resort ima moderno uređeni i udobni smještaj u 176 dvokrevetnih i trokrevetnih soba i 48 apartmana. U ponudi su uključene dvokrevetne Standard sobe sa dva povezana ili odvojena kreveta, neke i sa foteljom na razvlačenje za jednu osobu, kupaonicom, kadom / tušem, klima uređajem, telefonom, sefom, hladnjakom, SAT TV-om i sušilom za kosu.

Petalon Buffet Restaurant

Bogati švedski stol s ponudom delicija mediteranske kuhinje, s osobitim naglaskom na istarska mesna i riblja jela, te obilje voća, povrća i salata. Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati, a večera od 18:30 pa do 21 sat. Sve u ugodnom ambijentu uz bazen, nedaleko borove šume, a dress code je smart casual.