[30.07. - 13.08.] LIMITIRANA akcija za ljeto u HOTELU MEDENA u Segetu Donjem - 8 dana/7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe + dijete do 7 godina boravi GRATIS uz korištenje vanjskog bazena....

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LIMITIRANA AKCIJA! U ponudu uključeno i korištenje vanjskog bazena i spray parka! Kupon se može iskoristiti od 30.07. do 06.08. ili od 06.08. do 13.08.2022. uz smještaj u SUPERIOR NOVI BALKON PARK STRANA i to isključivo od subote do subote.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Iskoristite slobodno vrijeme za jednodnevni izlet - plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i pićem na brodu! Više pogledajte OVDJE!

SUPERIOR NEW PARK STRANA: nalaze se od 1. do 3. kata, ukupne su površine 18 m². Sobe imaju dva (spojena) kreveta, pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje širine 80 cm), kupaonicu sa kadom i balkon s pogledom na park.

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju.