Romantično LJETOVANJE u Termama Ptuj uz 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 OSOBE u Grand Hotelu Primus 4* uz kupanje u bazenima Vespasianus, ulaz u Termalni park, već od samo 2113 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vikend ili tjednu opciju! Antički svijet uživanja u vodenim blagodatima nikad nije bio Vam bliži! Bijeg od svijeta, povratak sebi. Kupon se može iskoristiti do 13.09.22.!

Grand hotel Primus 

Grand Hotel Primus**** je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom. Utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osjećanjem. Zajedničko im je da proizlaze iz čovjekove nutrine, zato Vas u Grand hotelu Primus potiču da se zdravom prehranom, aktivnim odmorom i wellness tretmanima vratite sebi te iznova uspostavite unutarnju ravnotežu. U Grand hotelu Primus na prvom ste mjestu Vi.

Ponude uključuju: 2 polupansiona; neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h i na dan odlaska do 14 h); 2x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku; korištenje ogrtača za kupanje; besplatan internet u sobi; animacijski program; besplatan parking.

Dvokrevetna soba - Economy 
Elegantna i udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem širine 160 cm i balkonom. U sobi (20 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i stol.

Bazeni Vespasianus

Prepustite se smirenom ozračju kupališta i blagotvornosti ptujske termalne vode, zaplivajte u velikom bazenu s prolazom u vanjski dio bazena ili uživajte u radostima mjehurića u dva masaža bazena. Pićem, laganim obrocima i slasticama možete se okrijepiti u baru uz bazen. 

Termalni Park
Tijekom hladnijih mjeseci zagrijte se, zaplivajte i zabavljajte se u zagrljaju ptujske termalne vode u unutarnjemu termalnom parku u Termama Ptuj. Točku na i termalnim doživljajima dodat će opuštanje u saunama, i ono u vinskoj bačvi, mnogobrojne masaže i bogat program aktivnosti. 

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora ODMAH nakon kupnje javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: +386 2 749 45 00; e-mail za rezervaciju termina: rezervacije@terme-ptuj.si.

U unutarnjem dijelu termalnog parka možete zaplivati u šest bazena te u jednom vanjskom. Posebnost je sigurno tobogan sa zvučnim i vizualnim efektima.Neka vas opuštaju mjehurići. Tko ne bi uživao u žuboru toplih masažnih bazena? Dva malo udaljena masažna bazena čekaju da u njih uronite!