[DUGI ROK ISKORISTIVOSTI] Luksuz u Sarajevu na 3 dana/2 noćenja s doručkom + romantična večera za 2 osobe u Hotelu Radon Plaza 5* uz korištenje bazena, sauna i parne kupaonice & fitnessa...

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Također je uključen parking! Hotel Radon Plaza***** pruža sve što Vam je potrebno za savršeni odmor, u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu! Kupon vrijedi u periodu do 15.12.22.

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006 godine, je poslovni hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu.

Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od uže gradske jezgre.

Paket uključuje: 3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj classic sobi sa doručkom u Hotelu Radon Plaza ***** + 1 x romantična večera (meni u 3 slijeda s uključenom čašom vina) na dan dolaska + neograničeno korištenje bazena, saune, fitnessa i parne kupaonice + besplatan wi-fi + besplatan parking; sve za 2 osobe.

Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu.

Boravišna pristojba i osiguranje je uključeno u cijenu.

Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, Wellness centar, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran.

Radon Plaza Hotel je i prvi u Europi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Uživajte u panoramskom pogledu restorana i započnite dan sa stilom.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, Internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

Prostrane kupaonice u hotelu Radon Plaza veličine su 10 metara kvadratnih, a karakteristična su po tome što su osvjetljene dnevnom svjetlošću, te imaju pogled na grad. Klijentima je na raspolaganju i room service usluga.

Preporučujemo prvo sa hotelom provjeriti termin, pa nakon toga kupiti kupon jer hotel potvrđuje rezervaciju ovisno o raspoloživosti. Za korištenje navedenog kupona obavezna najava i to na mail: recepcija@radonplazahotel.ba ili tel: +387 33 752 900.

Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge organizacije različitih evenata te im je na raspolaganju Kongresna dvorana, Crveni i Zlatni salon kao i Dragon sala.

Ugodne trenutke u hotelu Radon Plaza možete provesti u Wellness centru koji sadrži bazen, saunu, parna kupelj, fitness centar a na raspolaganju su Vam i različiti tretmani masaža kao i usluge kozmetičkog salona. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama hotela i javnog zdravstva!

Hotel raspolaže parking prostorom velikom kapaciteta za sve goste hotela.