NOVO! Uz do 60% POPUSTA fit tijelo uz male pakete mršavljenja u Bio+klinik salonu u Zagrebu! Uvjerite se u učinkovitost TESLE ili vacuslima 100 ili vacuslima + TESLA ili limfna, od samo 129 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđenih četri opcija i zablistajte vitkom figurom! Tretman Teslom se radi s 2 APLIKATORA! Kupon vrijedi do 20.10.2022.

Tesla - tretman, priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli!
Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

Kako uređaj funkcionira?
Elektromagnetni mišićni trener visokog intenziteta je medicinska tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini. Koristi fokusirano elektromagnetno polje sa sigurnim nivoom intenziteta. Elektromagnetno polje prolazi neinvazivno kroz tijelo i djeluje u interakciji s motornim neuronima koji potom pokreću supramaksimalne kontrakcije mišića. Neinvazivna medicinska tehnologija koja se koristi za jačanje i preslagivanje mišića interakcijom magnetskog polja sa tkivom pacijenta.

Vacuslim je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.