OBITELJSKA uživancija ove jeseni u Family Hotelu Lišanj! 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE LIGHT + WELLNESS & SPA, movie nights, animacijski sadržaj, slatke poklončiće, od samo 1829 kn!

12 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.829 kn
242,75 €
Uštedi još 113 KN
15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 113 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Bogate ponude uključuju i prigodnu dječju animaciju te atraktivnu dječju auto arenu prilagođenu svim uzrastima i korištenje novog gaming rooma s Playstation 5 konzolama! Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina ili za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, ovisno o odabranoj opciji smještaja! Kupon vrijedi isključivo od 11.09.22. do 06.10.22. (rasprodani termini: 16.-17.09.; 30-09.-01.10.)

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom, ručkom i večerom i uključenim pićem iz šankomata uz obroke (All Inclusive Light) + piće dobrodošlice + korištenje SPA zone, unutarnjeg bazena i hotelske teretane (uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela - sukladno epidemiološkim mjerama) + jedno parkirno mjesto GRATIS + besplatan Wi-Fi.

U Crikvenici se vikendima u listopadu održavaju rekreacijski programi, više saznajte OVDJE!

Potpuno renoviran 2018. godine sa 168 soba, FAMILY HOTEL LIŠANJ je na rivijeri predstavio potpuno novi proizvod, obiteljski hotel koji se prilagođava našim mlađim gostima. Razigrani dizajn, najviša razina usluge, moderni sadržaji i posebno prilagođena infrastruktura zadovoljavaju potrebe i interese djece, omogućujući njihovim roditeljima da se opuste i odmore.

Bogate ponude uključuju i: Movie nights za djecu jednom tjedno + Kids Club + tete čuvalice za djecu od 3 i više godina + Kid's Snack Corner svaki dan od 15:30 h do 16:30 h + napuhanac za skakanje u obliku aviona.

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne I prijateljski povezane sa djecom obnove čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom. 

Sve sobe i apartmani imaju: SOS alarm sistem, TV s kabelskom, sušilo za kosu, sef, Wi-Fi besplatan, poslugu u sobama, direktnu telefonsku liniju, mini bar, tuš, klimu, detektor dima, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu).

Dodatna pogodnost: popust od 15 % za konzumacije u Kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici – jednom u tijeku boravka (vrijedi za sve opcije).

Uživajte u mediteranskim okusima s prekrasnim pogledom. Restoran ima 360 sjedećih mjesta, 200 sjedećih mjesta na terasi. ALL LINCLUSIVE LIGHT ponuda uključuje doručak, ručak i večeru te piće iz šankomata uz obroke!

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr ili telefon +385 51 800 488. Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 800 488 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.

Korištenje ugostiteljskih usluga počinje ručkom (12 - 14 h) na dan dolaska i završava doručkom na dan odlaska!