Neodoljivi jesenski predah na Malom Lošinju - 3 dana/2 noćenja na bazi bogatog buffet doručka u Hotelu Apoksiomen + kava & kolač na terasi hotela, a sve za 2 osobe...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.339 kn
177,72 €
Uštedi još 98 KN
13,01 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 98 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Mali Lošinj je prepoznat kao lječilište, čija netaknuta priroda i čisti zrak pogodno djeluju na zdravlje! Kupon vrijedi do 15.10.2022.(termini rasprodani od 02.10.-15.10.)

Hotel Apoksiomen smješten je na samoj rivi, okružen pitoresknim kamenim kućama i uskim ulicama stare jezgre Malog Lošinja, malog primorskog mjesta čiji stanovnici žive od mora i za more.

Hotel Apoksiomen pruža sve to, jer je zbog svojeg položaja idealno mjesto s kojeg ćete doživjeti puls grada, uživajući pritom u najčišćem zraku i pogledu na morsko plavetnilo i borove šume. Ime je dobio po poznatoj skulpturi brončanog grčkog atlete, koja je 1996.g. nakon tisućljetnog sna na dnu mora pronađena u neposrednoj blizini Lošinja. Skulptura ovakve vrijednosti zaslužila je i poseban dom - Muzej Apoksiomena, u kojem je on jedini eksponat, a kojeg je dobio nakon velikog angažmana lokalne zajednice. 

Dijete do 5 godina u krevetu s roditeljima GRATIS!

SMJEŠTAJ
Hotel Apoksiomen raspolaže sa 24 komforne sobe i jednim apartmanom. Sve su sobe klimatizirane, te imaju pristup internetu, LCD TV (satelitska), izravnu telefonsku liniju,  minibar, sef i sušilo za kosu.

Parking javni u blizini hotela (400 m od hotela) bez mogućnosti rezervacije. Prijevoz od parkirališta do hotela (i natrag na dan odlaska) osiguran je od strane hotela malim električnim autićem.

O LOŠINJU 

Još početkom 19.st., Mali Lošinj je prepoznat kao lječilište, čija netaknuta priroda i čisti zrak prepun aerosola pogodno djeluju na dišne puteve, pa je, bez obzira na udaljenost od tada razvijenih gradova, ubrzo započeo razvoj zdravstvenog turizma.

Danas je otok sinonim za netaknutu prirodu, skrivene uvale s kristalno čistim morem, mirisno mediteransko bilje, šetnice, biciklističke staze, nautiku, gastronomiju i ljubazne domaćine.