JESENSKI predah u Šibeniku na 3 dana/ 2 noćenja na bazi POLUPANSIONA u Superior City Hotelu Bellevue 4*uz Wellness & SPA opuštanje te dodatne pogodnosti, sve za 2 osobe i samo 1949 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Dijete do 11,99 god. GRATIS ležaja! Kupon vrijedi za razdoblje od 03.10. do 01.11.2022., termini ovise o raspoloživosti hotela.

SUPERIOR CITY HOTEL BELLEVUE 4* nudi vrhunski smještaj kroz prostrane, moderne sobe i apartmane, kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. U skladu sa željama svakog gosta, nudimo udobne dvokrevetne sobe, dva junior apartmana, kao i izvršne i predsjedničke apartmane s hidromasažnom kadom.

Sobe i apartmani uređeni su u urbanom dizajnu suvremene umjetnosti i karakterističnom arhitekturom.

Paket uključuje i korištenje hotelskog Wellness&Spa (Turska kupelj, Finska sauna, mini spa bazen i mini gym), 1 h dnevno uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela promotivna cijena „Deep Back&Neck“ masaže 120,00 kn/30 min – potrebno rezervirati termin + 30% popusta na wellness tretmane!

Ispunjen obilnom prirodnom sunčevom svjetlošću i vrhunskim sadržajima, hotel Bellevue **** je moderan hotel u centru Šibenika koji pruža izuzetan smještaj i jedinstven doživljaj. Moderni televizori ravnog ekrana, uz bežični pristup internetu, osvježavajući wellness i spa doživljaji s turskim i mediteranskim saunama te mini spa bazen su među ponuđenim sadržajima. Čisti luksuz, neusporediva udobnost i izvanredna dostupnost povijesnog centra Šibenika učinit će vaš boravak toplim, prijateljskim i nezaboravnim!

CLASSIC dvokrevetna soba

Izvrsno pripremljena posteljina, unutrašnjost okupana prirodnim sunčevim svjetlom s pogledom dvorište i opuštajuća čista kupaonica. U ovoj atmosferi, gosti će sigurno osjetiti pozornost na detalje koja je temelj naše usluge.