Rustikalnost i luksuz u Varaždinu na 3 dana/ 2 noćenja u Pool Jacuzzi Dreams s korištenjem sezonskog bazena i zatvorene tople terase s jacuzzijem, sve za 4 osobe i 2 djece do 12 god., samo 2499 kn!

Okruženi zadivljujućom prirodom uz obnovljenu kuću iz 19 stoljeća očekuje Vas luksuzni predah... Kupon za ponudu vrijedi od 01.10.22. do 30.12.22.

Kuća za odmor Pool Jacuzzi Dreams 

Rustikalna luksuzna kuća u predivnoj okolici prirode Varaždina.

Dodatna pogodnost: neograničeno korištenje sezonskog bazena i zatvorene tople terase sa velikim jacuzzijem za 6 osoba!

Mir i priroda sa spojem luksuza koji pruža bazen i terasa sa velikim jacuzzijem.

Rustikalna drvena kuća, 80m2, iz 19 stoljeća, luksuzno adaptirana sa sezonskim bazenom i velikim (6 osoba) jacuzzi-jem. Sadrži dnevni boravak, 2 spavaće sobe, zatvorena topla terasa sa jacuzzijem, kuhinju i WC.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Prostor ima klima uređaj, SMART TV, kamin, perilicu za rublje, mikrovalnu pećnicu i još mnogo toga. Okućnica je uređena sa vlastitim parkingom. Idealan prostor za uživanje u potpunom miru i predivnoj prirodi uz maksimalni luksuz. Maksimalni smještaj je za 6 osoba (4+2). 

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail almir_karabegovic@hotmail.com ili na mobitel 099 461 66 05, uz KOD i ID po primitku kupona.