[57% popusta!] NOVO - DERMAPLANING tretman za savršenu kožu bez prištića, dlačica, sivila i mrljica u Bio+klinik kozmetičkom salonu na čak 2 lokacije u Zagrebu - za samo 139 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i koristi se u 1 dolasku. Adresa korištenja kupona: 8 Bukovački ogranak 7 ili Masarykova 5 u dvorištu. Kupon vrijedi do 20.11.2022.

Dermaplaning je siguran i jednostavan postupak koji koristi kiruršku oštricu za piling epidermisa te uklanjanje nježnih i tankih velus-dlaka s lica. Nakupljanje mrtve kože i sićušne dlačice mogu učiniti da vam se ten doima mutnim i perutavim, a može i uzrokovati izbijanje prištića zbog začepljenih pora i folikula dlake, stoga je ovaj oblik mehaničkog pilinga neophodan za održavanje ravnomjernog, zdravog sjaja.

Osim što se ovim tretmanom čisti lice, dermaplaningom se tako uklanjaju i sitne bore te duboki ožiljci od akni, a prikladan je za sve tipove kože. Temeljni koncept dermaplaninga jednak je brijanju. Naginjanjem sterilne oštrice pod kutem od 45˚ te njezinim laganim potezanjem preko kože uklanjaju se mrtve stanice, ožiljkasto tkivo te ostale nečistoće zbog kojih vaša koža može izgledati neujednačena.

Također, tijekom postupka ne biste smjeli osjećati bilo kakvu bol, već trnce. Za tretman se mogu koristiti elektroničke ili mehaničke oštrice, a trajanje postupka je uobičajeno 20 do 30 minuta.