NOVO! Odstranite bolove u tijelu ili dovedite liniju do savršenstva bez celulita u Bio + klinik salonu u Zagrebu iz izbor između madero/ anticelulitne ili masaže čitavog tijela/ leđa, od samo 69 kn!

Puna cijena 130 kn
17,25 €
Ušteda 46%
Cijena 69 kn
9,16 €
Uštedi još 4 KN
0,53 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 12.11.2022. te se koristi na adresi Masarykova 5 u dvorištu, Zagreb!

MASAŽA

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.Uklanjanje bolova pri masaži zapravo uključuje jednake mehanizme u tijelu koje koriste protuupalni lijekovi za svoje djelovanje, no kako se masažom do toga dolazi na prirodan način, korist je višestruka. Masažom se smanjuju upale na molekularnoj razini, a potiče se i rast novih mitohondrija koji stvaraju energiju u stanicama.

ANTICELULITNA MASAŽA

Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja. Aromaterapijom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora). Samom masažom djelujemo na "razbijanje" masnih stanica. 

MADEROTERAPIJA

Otklanjanje celulita, masnog tkiva i toksina iz tijela, preoblikovanje tijela, smanjenje opsega, ljepši tonus kože, oblikovanje i podizanje stražnjice, opuštanje tijela i uma, smanjenje mentalne i fizičke napetosti, poticanje na rad organa i cirkulacije krvi i limfe, smanjenje boli u mišićima MADERO. 

Masiranjem drvenim valjcima stimuliramo limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje toksina potiče metabolizam na brže sagorijevanje masti, ubrzava cirkulaciju i tako potiče celulit, toksine i višak vode na izbacivanje iz organizma putem urina i probavnog trakta. Mnogi misle da je maderoterapija bolna poput drugih tretmana uklanjanja celulita, no iako tako izgledaju, valjci su potpuno bezopasni i vrlo ugodni. Klijenti se opuste i uživaju u tretmanima, a po završetku izlaze zadovoljni i oslobođeni stresa.