[30.09.-02.10.] Resort Amarin 4* by Maistra u Rovinju - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, izbor smještaja za 2 do 6 osoba, korištenje vanjskog bazena i dvodnevni FAMILY FUN FESTIVAL!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja u staroj borovoj šumi tik do mora, Turističko naselje Amarin pruža opušteno mediteransko ozračje... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO od 30.09. do 02.10.2022.

FAMILY FUN FESTIVAL - JEDINSTVENI OBITELJSKI DOŽIVLJAJ

Događaj koji udružuje sve elemente obiteljskog okupljanja na jednome mjestu premijerno će se održati ove godine u organizaciji Family Fun Cluba između 30.09. i 01.10. u Resortu Amarin 4*!

FM agencija priprema za Vas nezaboravni dvodnevni događaj uz bogat dnevni i večernji program koji ispunjava želje i očekivanja triju generacija – djece, roditelja te djedova i baka.

Svi gosti moći će sudjelovati u: KREATIVNIM radionicama (npr. radionice crtanja), SPORTSKIM radionicama (npr. radionice ili lekcije tenisa, vođene vježbe za djecu i odrasle), SPORTSKIM TURNIRIMA (npr. turnir u košarci), SATOVIMA BAJKI, EDUKATIVNIM radionicama (lov na blago), AKTIVNIM radionicama (npr. obiteljska štafeta), SATOVIMA OPUŠTANJA (npr. obiteljska joga) cjelodnevnim GLAZBENIM događanjima i završnom KONCERTU! Više informacija na https://familyfunfest.eu/, a cijeli program pogledajte OVDJE!

TURISTIČKO NASELJE AMARIN 4*

Omiljeno odredište za obitelji s djecom, usred zelenila, nadomak mora, sa začudnim pogledom na stari grad Rovinja zadovoljiti će ljubitelje klasike, ali i one koji teže dizajnerskom potpisu i modernom stilu uređenja uz bogatu ponudu sportskih i zabavnih sadržaja, cjelodnevne programe animacije za sve uzraste te brojne restorane i barove.

STANDARD SOBA s balkonom/terasom - svijetla i ugodna dvokrevetna soba nudi sve potrebne pogodnosti za savršen odmor; površine 23 m2, ima bračni krevet, kuhinju (mikrovalna pećnica, aparat za kavu, ugrađena ploča s dvije grijače ploče na struju, hladnjak), kupaonicu s tušem, sušilo za kosu, klima-uređaj, SAT TV, telefon, sef.

U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena + animacijski program za djecu i odrasle + ranija prijava i kasnija odjava (ovisno o raspoloživosti) + Wi-Fi Internet + vanjski parking !

Vanjski bazen u jednom kutu nalazi se odmah iznad plaže od bijelih kamenčića, tako da istodobno možete uživati u doživljaju mora i prednostima bazena. Počnite s popularnom šljunčanom plažom, prijeđite na kamenčiće ako imate klince, a mir i tišinu potražite na stijenama. Praktični ljudi najviše će cijeniti popločane platoe, idealne za ležaljke i sunčanje. Tri vanjska bazena smještena odmah iznad plaže punjena morskom vodom. Jedan velik okrugao bazen, drugi pravokutnog oblika i treći dječji bazen tu su zbog praktičnih i ugodnih razloga. 

Glavni pansionski restoran Lumina. Doručak se poslužuje od sedam do deset sati, a možete uživati u bogatoj lepezi toplih i hladnih jela, voća, salata i žitarica. Večera sa švedskim stolom počinje u 19 i traje do 21 sat. 

U Resortu se nalaze i pizzeria Basilico Pizza Pasta te slastičarnica Barluma.

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa, od boćanja kojem možete posvetiti cijeli dan do intenzivnijih i pustolovnih sportova. Također, u Amarinu se djeca zabavljaju cijele dane, a kada pomisle da nije preostalo ništa novo, otkrijte im trampolin. Resort sadrži dječje igralište na otvorenome, trampolin i mini golf.