Omogućite si odmor iz snova u kući za odmor na samom jugu Istre uz 3, 4 ili 5 noćenja u Kući za odmor Pod Mendulom u Guranu s grijanim bazenom, igralištem i grillom za 8 osoba, već od samo 3399 kn!

Super cijena 3.399 kn
451,12 €
Uštedi još 130 KN
17,25 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 130 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Svi gosti sudjeluju u nagradnoj igri - glavna nagrada je vikend boravak za 2 osobe! Kupon vrijedi od 30.09. do 31.10.2022.

Kuća se nalazi u mirnom naselju Guran, jugoistočno od Vodnjana, na cesti prema Barbanu. Okružena je velikim skladno uređenim vrtom, bazenom, dječjim igralištem. 

U ponudi uključeno i korištenje grijanog bazena, igrališta za djecu i vanjskoga grilla!

Ovo je područje poznato po brojnim arheološkim nalazištima, koje možete i sami vidjeti, istraživati, ukoliko se opustite u šetnju pješačkom stazom Srednjovjekovni putevi, koja okružuje samo naselje pa tako i kuću.

Priuštite si produljeni vikend na Stanciji Guran, a ljubazni domaćini će vam ponuditi svoje istarske delicije na Izletištu - Seoskom turizmu koji se nalazi u neposrednoj  blizini. Naučite raditi istarske tjestenine, džemove, zimnice, a za sve će se potruditi domaćini.

Uživajte u grijanom bazenu, djeca u velikom dječjem parku i igralištu, a potpuni ugođaj pružiti će vam miris roštilja u dvorištu, koji možete spraviti prema vlastitim željama i mašti.

Svakako vaš će boravak ostati u trajnom sijećanju vama i domaćinu.!