NOVO! Za sve ljubitelje adrenalina! Krenite u avanturu đipom po Velebitu uz TuLove 4L: ruta 1 cca 3-4 sata ili ruta 2 zahtjevnom terenskom vožnjom + planinarenje do Mamet Jame cca 7 h, sve za 4 osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vozilo koje se korisiti je Suzuki Grand Vitara! Kupon se može iskoristiti do 20.11.2022.

RUTE 

Opcija 1.

Mjesto susreta je Posedarje; naime tamo je izlaz sa autoputa kako bi Vam bio što lakši prilaz.

Glavna ruta duga je cca 55 km po samom Velebitu. Ista se sastoji od zanimljive i zahtjevne terenske vožnje (sporo i dinamično), planinarenjem do Mamet Jame cca sat i 30 minuta od auta do tamo i natrag (cca 30 min hoda u jedan smjer, lagani uspon pa lagani spust).

Napravit ćemo nekoliko pauza na zanimljivim mjestima i vrhovima, sa zadnjom točkom same terenske voznje kod Tulove Grede i onda lagani spust opet na asfalt. Sama ruta otprilike traje između 6-7 sati otkad se krene od Posjedarja.  
U brdo se na početku kreće na točki iznad Obrovca.

Opcija 2.

Lakša varijanta je vožnja koja kreće u brdo od Uvale Modrić blizu starigrada, a sastoji se od lagane makadmske vožnje gore prema vidikovcu Libinjske Kose, par pauzica sa panoramskim pogledima i jedna glavna pauza u predivnoj dolini Donja Bukva koja podsjeća na napušteno eko selo sa malenim kućicama i zelenim okolišem.  

Onda se dalje kreće prema zadnjoj točci, a to su opet Tulove Grede. 
Ova ruta je cca 35km po samom brdu, što je ukupno cca 3-4 sata ruta.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina radi formiranja grupa na telefon: +385 95 900 8308 ili mailom uz kupon na tulove4l@outlook.com