Napredni i nekirurški LIFTING lica uz 45% POPUSTA! Tajnu zategnute kože otkriva Vam V-centar u Varaždinu - PODIZANJE KAPAKA ili UKLANJANJE BORA uz PLASMA PEN, za samo 299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vidljivo pliće bore i zategnutija koža uz najinovatiniji tretman na tržištu! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2022. u jednom dolasku!

PLASMA PEN 

Plasma pen metoda omogućuje mladenački izgled pomoću plazma energije. Srž je u interakciji elektrona, energija  se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo i na taj način potiče jake regenerativne procese u stanicama. Bez operacija, plasma pen zateže opuštenu kožu kapaka, kao i uklanjanje bora oko očiju, oko usana i na čelu. Tretman je brz i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka ne traje dugo. 

U liftingu kapaka se u toku tretmana izgubi čak 2 mm kože.

Plazma Pen metoda poboljšava izgled finih bora, uklanja bore oko očiju (pačje nogice), zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka), zaglađuje pušačku kožu (pušačke bore oko usana), marionetske bore, bore na čelu, uklanja atrofične ožiljake, smeđe i staračke pigmentacije, benigne tvorbe iznad površine kože.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 0992663029, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.