1 dijete do 11,99 g. GRATIS! Turističko naselje Petalon nalazi se na obali, oko 800 metara udaljeno je od gradske jezgre Vrsara... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO od 25.09. do 02.10.2022.

Uživajte besplatno u korištenju vanjskog bazena ovisno o vremenskim prilikama i zabavite se uz animacijski program, za sve uzraste!

RESORT PETALON 4* nalazi se na zelenom poluotoku smještenom između gradića Vrsara i zaštićenog krajolika Limskog zaljeva. Sportski sadržaji zaštitni su znak ovog resorta, a kilometri biciklističkih i pješačkih staza kroz atraktivnu prirodu, moderno opremljena plaža i bazen dodatna su prednost za ljubitelje aktivnog odmora.

Resort ima moderno uređeni i udobni smještaj u 176 dvokrevetnih i trokrevetnih soba i 48 apartmana. U ponudi su uključene dvokrevetne Standard sobe sa dva povezana ili odvojena kreveta, neke i sa foteljom na razvlačenje za jednu osobu, kupaonicom, kadom / tušem, klima uređajem, telefonom, sefom, hladnjakom, SAT TV-om i sušilom za kosu.

Petalon Buffet Restaurant

Bogati švedski stol s ponudom delicija mediteranske kuhinje, s osobitim naglaskom na istarska mesna i riblja jela, te obilje voća, povrća i salata. 

Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati, a večera od 18:30 pa do 21 sat. Sve u ugodnom ambijentu uz bazen, nedaleko borove šume, a dress code je smart casual.