Topla rana jesen u romantičnom Dubrovniku! 3 dana/ 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Lero 4* uz korištenje bazena i fitnessa, samo 1749 kn! Dijete do 11, 99 god gratis!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatne pogodnosti: korištenje fitness centra i ovisno o raspoloživosti besplatan parking te rana prijava i kasna odjava! Kupon vrijedi do 31.10.2022.

DUBROVNIK - HOTEL LERO 4*

Nema ništa bolje od jutarnjeg buđenja i uživanja u ukusnom doručku nakon što ste cijelu noć prespavali u udobnom krevetu, kako biste bili spremni na još jedan uzbudljiv dan u jednom od najslavnijih gradova na svijetu. Naročito ako se pritom nalazite samo 15 minuta pješice od povijesne jezgre grada te pet minuta od poznate šljunčane plaže Miramare, a vaš je automobil sigurno parkiran u našoj prostranoj garaži.

U sobi Vas očekuje boca vina i vode!

Bilo da u Dubrovnik dolazite radi posla ili užitka, spremni smo vam pomoći kako biste u potpunosti uživali u vašem boravku i kreirali nezaboravne uspomene u gradu bogate kulturne i povijesne baštine.  Hotel Lero je moderan i elegantan, ali nepretenciozan i cjenovno povoljan, te se može pohvaliti izvanrednim restoranima, vrhunskom uslugom i iznimnim sadržajima za opuštanje i odmor.  

Od svog otvaranja 1972. godine, pa do danas hotel Lero postao je nezaobilazan dio života u Dubrovniku. U njemu su nastajala nezaboravna sjećanja generacija domaćih stanovnika, ali i posjetitelja i članova hotelskog tima. Zgrada je prvotno projektirana i izgrađena 1971. godine kao studentski dom, no tu svrhu nikada nije ispunila. Njezina je sudbina bila da postane jedan od najomiljenijih „drugih domova“ za posjetitelje Dubrovnika, mjesto na kojem se obitelji okupljaju kako bi proslavile posebne obljetnice i događanja, na koje Dubrovčani dolaze kako bi se vidjeli s prijateljima i razgovarali o proteklom vremenu, a poslovni ljudi razgovarali o poslu… To je ono što odlikuje hrvatsku gostoljubivost.

Tijekom gotovo pola stoljeća hotel je doživio brojne promjene, uključujući i izgradnju novih krila zgrade i vanjskog bazena. Najnovije promjene uključuju izgradnju i uređenje prostranih superior i executive soba u novoj zgradi pored bazena 2015. godine te antialergijskih klasičnih soba u zgradi koja je u potpunosti renovirana 2018. godine.

Iako je hotel tijekom godina mijenjao paletu boja i uređenje, jedno je ostalo isto – hotel je i dalje popularno sastajalište Dubrovčana. U srcu hotela nalazi se predivni Piano bar, mjesto na kojem domaći i posjetitelji dogovaraju poslove ili se opuštaju u društvu svojih voljenih, istovremeno uživajući u jednom od najljepših zalazaka sunca u Dubrovniku.