NOVO! Ne znate gdje dobiti točne i pouzdane odgovore na vaša pitanja i dileme vezane uz perimenopuzu i menopauzu? Pridružite se MenoCure online panelu uz stručne predavače za samo 75 kn/ osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savjetovanje žena vezano za razdoblje premenopauze i menopauze! Kupon vrijedi isključivo za praćenje online konferencije 22.10 od 10 - 17 h.

Po kupovini karata poslati podatke i email adresu za prijavu on-line na menocurecro@gmail.com. Dan prije konferencije dobiti će na mail pristupni link za ON LINE praćenje konferencije putem ZOOM PLATFORME. LINK NA PORTAL Slowliving.hr : šaljemo naknadno sutra ujutro nakon objave PR-a o MenoCure događaju ili ukoliko je prekasno može na ovo https://www.slowliving.hr/10-dnevni-izazov-za-unapredenje-mentalnog-zdravlja/.

SLOWLIVING.HR 

10.10.2022. https://www.slowliving.hr/10-dnevni-izazov-za-unapredenje-mentalnog-zdravlja/.

NAGRADNI NATJEČAJ NA PORTALU Početak: 15.10.2022. Završetak: 20.10.2022. Platforma: FB KARTE 2 x on line karte i 2 x karte za sudjelovanje uživo .

Prva predavačica na eventu: dr.Sanju Toljan, vlasnicu poliklinike Orlando.
Naslov predavanja je "Žene u hormonskom kolovratu, od do menopauze."
Na ženski način, žena za žene, sasvim intimno i intuitivno, sa starijih na mlađe, žensko znanje prirodno teče i obogaćuje svaku od nas koje smo ga spremne prigrliti i njegovati. Čitavi životopis dr. Sanje Toljan pogledajte OVDJE!

Naša druga predavačica na eventu MenoCure-žene dr.med., specijalistica ginekologije i opstetricije Martina Jerbić, liječnica sa 30.godišnjim radim stažom.Na seksualnost u doba promjena značajno utječu mnogi kulturološki i sociološki stereotipi i tabui, no nema razloga da zašto bi se žene bilo koje životne dobi trebale osjećati manje poželjnima i manje seksi. Više o dr. med. Martini Jerbić saznajte OVDJE!

Naša 3.predavačica MenoCure danu je začetnica Pilates tehnike vježbanja u Hrvatskoj, vlasnica fitnes učilište Equilibrium i Studija Petersen. Asja Petersen je cijeli svoj život u sportu, nekad članica Hrvatske bodybuilding reprezentacije.
Tjelesna aktivnost kao jedino nefarmakološko sredstvo u prevenciji simptoma perimenopauze i menopauze. Gubitak mišićne mase, osteoporoza i osteopenija, gubitak gibkosti, ravnoteže, povećanje potkožnog masnog tkiva...sve su to problemi koji se mogu prevenirati i/ili ublažiti redovitom fizičkom aktivnošću i dobrim  i programom treninga. Životopis Asje Petersen pogledajte OVDJE!