Zabavite se na Martinjskoj fešti na lički način u dobro poznatom Hotelu Josipdol! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 12.-13.11.2022.

MARTINJSKA VEČERA uključuje aperitiv dobrodošlice (prigodne žestice) i Martinjsku večeru posluženu na švedskom stolu - juha od vrganja i graha, kobasice, slanina, čvarci, buncek, krvavice, pečenice, vješalice, ćevapi, pljeskavice, bečki, kiselo ogulinsko zelje, pole od krumpira sa špekom, restani krumpir, salate, prigodne slastice (štrudle, štrukli, orehnjače, makovnjače…)!

HOTEL JOSIPDOL radi cijele godine, raspolaže smještajnim kapacitetom od 28 soba hotelskog standarda tri zvjezdice, restoranom (i izvrsnom kuhinjom !) sa 350 sjedećih mjesta, pizzerijom (originalna krušna peć), pivnicom na galeriji hotela sa 120 sjedećih mjesta, aperitiv barom, kao i zasebnom konferencijskom dvoranom sa 150 sjedećih mjesta. 

Ima vlastito veliko parkiralište za osobna vozila i autobuse kao i 26.000 m2 okolnog prostora s uređenim dječjim igralištem, teniskim terenom, terenom na nogomet i mali nogomet, vlastitim poribljenim jezerom, a rijeka Munjava protiče zemljištem u duljini cca 300m.

Hotel je udaljen 90 km od Zagreba, autocestom A1 prema Splitu – izlaz Ogulin udaljenosti svega 5 km od pravca A1,  i pozicioniran je gotovo u središtu Hrvatske – točno na polovici puta između sjeverne i južne Hrvatske, na staroj magistralnoj  državnoj cesti Karlovac – Senj na najkraćem putu za Plitvička Jezera.