Jesenska čarolija Sarajeva - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom u deluxe sobi u New Hotel 4*, piće dobrodošlice, a sve za 2 osobe i od samo 655 kn!

Super cijena 655 kn
86,93 €
Uštedi još 29 KN
3,85 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 29 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Jedno dijete do 5 godina gratis smještaj s doručkom! Kupon vrijedi do 25.12.2022.

NEW HOTEL 4 * nalazi se u blizini sarajevske oaze Ilidža, u blizini izvora rijeke Bosne, poznate kao "Vrelo Bosne". 

Hotel ima 4 apartmana i 4 povezane sobe koje su pogodne za obitelji ili manje grupe gostiju koji žele ostati zajedno, 12 jednokrevetnih i 12 dvokrevetnih soba, sve s king size krevetima.

Sve sobe opremljene su mini barom, LCD TV-om, modernom kupaonicom s besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Hotel nudi kontinentalni i turski otvoreni švedski stol za doručak.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu! 

Hotel se nalazi na samom ulazu u grad i vrlo je lako locirati, posebno za goste koji dolaze s vlastitim automobilom. Hotel ima 13 parkirnih mjesta, besplatno za goste. Autobusna i tramvajska stajališta udaljena su 100 metara s čestim rasporedom. Glavne autobusne i željezničke stanice udaljene su 8 km od hotela.

Stari grad Baščaršija udaljen je 10 km, poznata skijaška Jahorina 40 minuta, Bjelašnica i Igman 20 minuta vožnje.