HOT ponuda za zimske dane - WELLNESS odmor tik do skijališta u austrijskom Obertauernu uz 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za do 3 osobe u vrhunskom Valamar Obertauern Hotelu 4*...

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obertauern - skijalište s najvišom razinom snijega i najdužom sezonom skijanja u Austriji! Kupon vrijedi za 2 ili 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dijete do 15 godina, ovisno o odabranoj opciji. Kupon se može iskoristiti od nedjelje do petka, 30.11.-22.12.2022.; ne vrijedi za 02.-03.12., 09.-10.12., 16.-17.12.

Valamar Obertauern Hotel 4* ex. Petersbühel - vrhunac odmora tik do staza najzabavnijeg skijališta u Austriji

Najviši prijevoj pokrajine Salzburg Obertauern poznat je kao skijalište s najvišom razinom snijega i najdužom sezonom skijanja u Austriji. Osim uređenih staza ukupne duljine 100 km i nenadmašne après-ski ponude, Obertauern nudi širok izbor sadržaja za svačiji ukus u okruženju zadivljujuće planinske prirode. 

Ovdje vas u mirnom dijelu skijališta, nadomak skijaške piste očekujemo u Valamar Obertauern Hotelu kako bismo vam pružili udoban smještaj i sve potrebno za nezaboravan odmor na snijegu – od prostranog wellness centra, show-cooking restorana i wine bara do zabavnih obiteljskih sadržaja i kompletne ponude za skijaše. Na vama je samo da uživate!

Smješten na mirnoj lokaciji u Obertauernu, Valamar Obertauern Hotel jamči savršen odmor u salzburškim Alpama. Ovdje vas na 1.700 metara nadmorske visine očekuje najdeblji snježni pokrivač u Austriji i 100 km skijaških staza za svačiji ukus. 

U hotelu vas očekuje širok izbor udobnih soba i suiteova s pogledom na planine kao i raznoliki sadržaji za zabavu i opuštanje. Uživajte u kombinacijama mediteranske, lokalne i međunarodne kuhinje u našem show-cooking restoranu. 

A dok se djeca zabavljaju u Maro Clubu uz inovativni animacijski program, vi se bezbrižno opuštajte u toplini sauna prostranog wellness centra ili uz dobro društvo i čašu vina u wine baru.

Uživajte u besplatnom korištenju bazena i spa zone!

Skinite debelu zimsku odjeću i odškrinite vrata sauna koje će vam pružiti blago opuštanje, detoksikaciju i obnovu energije. Isprobajte finsku, tursku ili infracrvenu saunu, a u pauzama između tretmana odmorite se u sobi za opuštanje.