Kraljevski tretmani za lice: mikrodermoabrazija ili UZV lica ili sprey injektor, uz masku ili masažu lica u Studiu Melanis u Zagrebu, uz do 57% POPUSTA i od samo 99 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 200 kn
26,54 €
Ušteda 50%
Cijena 99 kn
13,14 €
Uštedi još 4 KN
0,53 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se može iskoristiti do 30.01.2023.

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.

Sprej injektor pomaže u bržoj obnovi kože,aplicirajući aktivne tvari kao što hijaluron i razni vitamini mladosti.