Ne propustite ludi DOČEK 2023. u Hotelu Holiday 4* u Sarajevu - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, korištenje bazena i fitnessa, a sve za 2 osobe!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 02.01.2023.

Ulaznica za NOVOGODIŠNJU ZABAVU uz GALA VEČERU i MUZIKU UŽIVO uz Nihada Alibegovića plaća se na recepciji Hotela 150KM po osobi - obavezna nadoplata!

HOTEL HOLIDAY 4* je projektirao proslavljeni bosanski arhitekt Ivan Štraus u periodu 1982.-1983. te je isti otvoren za XIV Zimske olimpijske igre Sarajevo 1984. godine i od tada je, kao svjedok novije povijesti Bosne i Hercegovine, postao nezaobilazno mjesto za poslovne putnike i turiste.

Prostoran i komforan, modernog interijera sa intimnom atmosferom, Hotel Holiday se prostire na deset etaža sa ukupno 380 ugodno opremljenih smještajnih jedinica, od kojih su 364 sobe i 16 apartmana. Sve hotelske sobe su klimatizirane sa TV i mini barom, kupaonicom sa kadom i tušem, sušilom za kosu i ogrtačima. Sve navedene smještajne jedinice uključuju prostor za sjedenje, satelitsku TV i besplatni internet.

Reprezentativni lobby hotela, intrigantnog dizajna i olimpijskog duha, gostima pruža osjećaj povratka kroz vrijeme, u vrijeme najvećih postmodernističkih arhitektonskih, artističkih i kulturnih ostvarenja na prostorima bivše Jugoslavije, i šire. Grad u malom, olimpijski lobby, gostima nudi niz raznovrsnih sadržaja kao što su: frizerski salon, Tabacco shop, renomirani butici, rent-a-car, exchange office i sl.

U ponudi uključeno korištenje bazena i fitnessa!

Posjetite našu Wellness Oazu koja se prostire na dvije etaže, i uživajte u bazenu te fitnessu. Svijet u kojeg možete pobjeći od svakodnevnog stresa i u kojem je vaša dobrobit na prvom mjestu. Pomoći ćemo Vam da se potpuno opustite i obnovite.

Na 200 metara od hotela, pored rijeke Miljacke na Vilsonovom šetalištu prostire se staza dužine 7 km, najduža i najatraktivnija u Sarajevu. Staza je idealna za trčanje, duge šetnje, vožnju biciklom i druge rekreativne aktivnosti...