10% POPUSTA

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom Zagrebačke banke. Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 02.01.2023. Kupnjom ove ponude Mastercard karticom Zagrebačke banke dobivate i poklon voucher u iznosu od 50 kn za jela u robotskom restoranu Bots&Pots u Zagrebu na adresi Vlaška 50.

Ulaznica za NOVOGODIŠNJU ZABAVU uz GALA VEČERU i MUZIKU UŽIVO uz Nihada Alibegovića plaća se na recepciji Hotela 150KM po osobi - obavezna nadoplata!

HOTEL HOLIDAY 4* je projektirao proslavljeni bosanski arhitekt Ivan Štraus u periodu 1982.-1983. te je isti otvoren za XIV Zimske olimpijske igre Sarajevo 1984. godine i od tada je, kao svjedok novije povijesti Bosne i Hercegovine, postao nezaobilazno mjesto za poslovne putnike i turiste.

Prostoran i komforan, modernog interijera sa intimnom atmosferom, Hotel Holiday se prostire na deset etaža sa ukupno 380 ugodno opremljenih smještajnih jedinica, od kojih su 364 sobe i 16 apartmana. Sve hotelske sobe su klimatizirane sa TV i mini barom, kupaonicom sa kadom i tušem, sušilom za kosu i ogrtačima. Sve navedene smještajne jedinice uključuju prostor za sjedenje, satelitsku TV i besplatni internet.

Reprezentativni lobby hotela, intrigantnog dizajna i olimpijskog duha, gostima pruža osjećaj povratka kroz vrijeme, u vrijeme najvećih postmodernističkih arhitektonskih, artističkih i kulturnih ostvarenja na prostorima bivše Jugoslavije, i šire. Grad u malom, olimpijski lobby, gostima nudi niz raznovrsnih sadržaja kao što su: frizerski salon, Tabacco shop, renomirani butici, rent-a-car, exchange office i sl.

U ponudi uključeno korištenje bazena i fitnessa!

Posjetite našu Wellness Oazu koja se prostire na dvije etaže, i uživajte u bazenu te fitnessu. Svijet u kojeg možete pobjeći od svakodnevnog stresa i u kojem je vaša dobrobit na prvom mjestu. Pomoći ćemo Vam da se potpuno opustite i obnovite.

Na 200 metara od hotela, pored rijeke Miljacke na Vilsonovom šetalištu prostire se staza dužine 7 km, najduža i najatraktivnija u Sarajevu. Staza je idealna za trčanje, duge šetnje, vožnju biciklom i druge rekreativne aktivnosti...