10% POPUSTA

NOVA GODINA U LICI - Hotel Josipdol 3* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja u hostelu na bazi doručka, svečanu večeru 30.12. i ALL INCLUSIVE novogodišnju večeru, uz živu glazbu, a sve za 2 osobe!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom Zagrebačke banke. Ne propustite gastronomsku senzaciju ličkih specijaliteta uz glazbu uživo i fantastičan provod u dobro poznatom Hotelu Josipdol! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 30.12.2022.-01.01.2023. Kupnjom ove ponude Mastercard karticom Zagrebačke banke dobivate i poklon voucher u iznosu od 50 kn za jela u robotskom restoranu Bots&Pots u Zagrebu na adresi Vlaška 50.

30.12. Autohtona lička večera: tradicionalni lički specijaliteti - pršut, špek, sir, buncek, krvavice, pečenice, pole od krumpira, kiseli kupus, palenta, gulaš od divljači, sarma, orehnjače, makovnjače, salenjaci...; piće nije uključeno u cijenu.

ALL INCLUSIVE svečana novogodišnja večera: domaće žestice/šampanjac, hladno predjelo (pršut, sir…), domaća juha, ramstek u umaku od vrganja, vješalica, bečki odrezak, prilozi, salate; lička janjetina s ražnja u ponoć, s krumpirom ispod peke; slatki stol cijelu noć (čokoladno-voćni fondu, kolači, torte, kava...); u ponoć šampanjac; neograničeno piće (flaširano bijeli i crno vino, mineralna voda, pivo i sokovi).

HOTEL JOSIPDOL radi cijele godine, raspolaže smještajnim kapacitetom od 28 soba hotelskog standarda tri zvjezdice, restoranom (i izvrsnom kuhinjom !) sa 350 sjedećih mjesta, pizzerijom (originalna krušna peć), pivnicom na galeriji hotela sa 120 sjedećih mjesta, aperitiv barom, kao i zasebnom konferencijskom dvoranom sa 150 sjedećih mjesta. 

Ima vlastito veliko parkiralište za osobna vozila i autobuse kao i 26.000 m2 okolnog prostora s uređenim dječjim igralištem, teniskim terenom, terenom na nogomet i mali nogomet, vlastitim poribljenim jezerom, a rijeka Munjava protiče zemljištem u duljini cca 300m.

Hotel je udaljen 90 km od Zagreba, autocestom A1 prema Splitu – izlaz Ogulin udaljenosti svega 5 km od pravca A1,  i pozicioniran je gotovo u središtu Hrvatske – točno na polovici puta između sjeverne i južne Hrvatske, na staroj magistralnoj  državnoj cesti Karlovac – Senj na najkraćem putu za Plitvička Jezera.