NOVO! Za prekrasne noge bez celulita - Aktivna manualna terapija u centru Zagreba donosi Vam 3, 5 ili 10 tretmana anticelulitne masaže u trajanju po 30 minuta uz 40% popusta!

Puna cijena 390 kn
51,76 €
Ušteda 40%
Cijena 235 kn
31,19 €
Uštedi još 12 KN
1,59 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 28.01.2023.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života.

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Aktivna manualna terapija - mjesto gdje struka i znanost pomažu u otklanjanju bolova i nelagode, jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu!