10% POPUSTA

DOČEK 2023. u BARCELONI - Premier Putovanja vodi Vas u Barcelonu i na Azurnu obalu uz 6 dana, 4 noćenja s doručkom, razglede i stručno vodstvo s uključenim autobusnim prijevozom!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom Zagrebačke banke. Polazak iz Zagreba u 05.00 sati i Rijeke u 07.30. sati! Ove godine nikako ne propustite doček Nove godine na španjolski način, a po povratku u prvim danima 2023. uživajte u ljepotama Azurne obale... Kupon vrijedi isključivo za 28.12.2022.-02.01.2023. Kupnjom ove ponude Mastercard karticom Zagrebačke banke dobivate i poklon voucher u iznosu od 50 kn za jela u robotskom restoranu Bots&Pots u Zagrebu na adresi Vlaška 50.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika i odabirom mjesta polaska (Zagreb/Rijeka)!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 1 noćenje s doručkom u hotelu 2* superior/3* u Francuskoj, 3 noćenja s doručkom u hotelu 2*/3* u Barceloni/okolici (hotel Ibis, Kyriad ili sl.), razgledi prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizacija putovanja.

1. dan ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – CANNES
Polazak autobusa u 05:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju, Italiju i Francusku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u CANNES – jedan od najglamuroznijih gradova na rivijeri. Razgled grada u pratnji vodiča: LA CROISETTE, BELLE EPOQUE HOTEL CARLTON... Nastavak vožnje prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.  

2. dan FIGUERAS – BARCELONA
Doručak. Vožnja prema Španjolskoj. Dolazak u FIGUERAS – rodni grad slavnog slikara Salvadora Dalija, te POSJET KUĆI I MUZEJU SALVADORA DALIJA koji je jedan od najposjećenijih muzeja Španjolske. 

Nastavak vožnje prema Barceloni. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u večernju šetnju i upoznavanje grada javnim prijevozom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan BARCELONA – MONTSERRAT
Doručak. Fakultativni izlet u MONTSERRAT – ČUVENI SAMOSTAN, HODOČASNIČKO MJESTO I SIMBOL KATALONIJE. Povratak u Barcelonu. 

Nastavak razgleda grada: stadion CAMP NOU, MONTJUIC, POBLE ESPANYOL, ČAROBNE FONTANE, PALAU JORDI, OLIMPIJSKI STADION, FUNDACIÓ MIRO...

Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u Barceloni. Fakultativni odlazak na FLAMENCO SHOW. Uživajte u društvu prekrasnih plesačica i plesača te tradicionalnom  španjolskom piću sangriji. Noćenje. 

4.dan BARCELONA, NOVA 2023.
Doručak. 

Odlazak u obilazak najznačajnijih radova velikog arhitekta ANTONIJA GAUDIJA u pratnji vodiča: PARC GÜELL – dio UNESCO-ve svjetske baštine, SAGRADA FAMILIA – monumentalno i životno Gaudijevo djelo te jedna od najslavnijih svjetskih katedrala, CASA MILA/LA PEDRERA – jedna je najpoznatijih i najimpresivnijih stambenih zgrada u Barceloni koja gleda na ulicu Passeig de Gràcia. 

Radi se o jednom od ključnih djela Antonija Gaudíja. Zgrada je izgrađena između 1905. do 1910. godine, a u tom periodu je, zbog svoje nepravilne kamene fasade koji izgleda kao prirodna kamena litica, i dobila naziv “La Pedrera”, što na katalonskom znači “kamenolom”. 

CASA BATLLÓ – nekad sasvim obična kuća, dok ju Gaudí nije redizajnirao 1904. godine za porodice Josepa Batlló i Casanovasa. Nakon toga je još nekoliko puta obnavljana te 2005. godine uvrštena na UNESCO-v popis Svjetske baštine. 

Razgled GOTIČKE ČETVRTI: GOTIČKA KATEDRALA SV. EULALIE, PLACA DEL REI, KATALONSKI PARLAMENT, PLACA REIAL, CRKVA SANTA MARIA DEL PI, MUZEJ PICASSO, ULICA RAMBLAS – ta šarmantna ulica pruža se na 1,2 kilometra između PLAZA DE CATALUNYE i spomenika KRISTOFORU COLUMBU. Pripreme za novogodišnju noć. Zajednički doček NOVE 2023. na ulicama i trgovima Barcelone. Noćenje. 

5. dan BARCELONA – FRANCUSKA
Doručak. Odjava iz hotela. Odmor, šetnja i uživanje u novogodišnjoj Barceloni. Odlazak iz Barcelone u podnevnim satima. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i uživanje do polaska. Odlazak iz Barcelone oko 22:00h. Noćna vožnja kroz Španjolsku i Francusku uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. 

6. dan NICA – RIJEKA – KARLOVAC – ZAGREB
Dolazak u Nicu u jutarnjim satima. Odlazak u razgled – omiljenog ljetovališta Europljana i kulturnog središta AZURNE OBALE: ZGRADE IZ PERIODA BELLE ÉPOQUE POPUT PREKRASNOG NEGRESCO HOTELA, PROMENADE DES ANGLAIS, EGZOTIČNE RUSKE KATEDRALE… Nastavak vožnje prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima. 

Premier putovanja d.o.o. je turistička agencija osnovana 2008. godine. Tim smo s preko 25 godina iskustva u turizmu, a kreiramo provjerena, vrhunska i profesionalna putovanja. Nudimo Vam aranžmane za ljetnu i zimsku sezonu, europska putovanja, kulturološki turizam, daleke i egzotične destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smještaj, team building putovanja, organiziramo seminare i kongrese u zemlji i inozemstvu, studentske i školske ekskurzije.

Naši programi napravljeni su tako da upoznate ljude, kulturu, prirodne ljepote i najljepše građevine izabranih destinacija. Naši su vodiči stručni, iskusni i izvrsni operativci koji su Vam na raspolaganju tijekom putovanja. Velik broj naših putnika najveća je garancija kvalitete naših putovanja.