[LAST MINUTE] Pohorje Village Wellbeing Resort - 3 dana/2 noćenja s polupansionom u WELLNESS & SPA HOTELU BOLFENK 4* i svakodnevni ulaz u Svijet sauna, a sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TOP pogodnosti: svakodnevni ulaz u Svijet sauna, wellbag (ručnik i ogrtača), Tea time at Five i besplatan vanjski parking u sklopu Resorta! Kupon vrijedi od 25.11. do 27.11.2022.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort – hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući WellNest do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice.  

Ponuda uključuje i Tea time at five (čajanka) u lobby baru!
Svakodnevni ulaz u Svijet sauna - ekstremna finska sauna 90°C, kromoterapeutska sauna 75°C, turska parna kupelj 45°C, aroma parna kupelj 50°C, ledena jama, ohlađeni Kneipp bazen i masažni bazen s grijanom vodom 34°C, tepidarium, terasa...

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode. Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Hotel je direktno povezan s Wellness kućom koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalaze finska sauna i whirlpool. Na drugoj se nalazi Svijet sauna s pet različitih sauna, ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa.

Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje. 

Trekking rute privlače brojne planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste.