[18.12.] Najpoznatija i najsvjetlija BOŽIĆNA BAJKA - Darojković Promet vodi Vas na jednodnevni izlet u SALAJLAND s uključenim autobusnim prijevozom i ulaznicom za imanje Obitelji Salaj!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obitelj Salaj već godinama tradicionalno uljepšava Božićne blagdane svojom bajkom... Kupon vrijedi isključivo za 18.12.2022.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u 14.00 iz Dugog Sela te unaprijed dogovorenih stanica u Zagrebu. Dolazak u mjesto Grabovnica nedaleko od Čazme. Po dolasku  posjet SALAJLANDU - imanju obitelji Salaj. 

Na imanju od 10 hektara svake se godine pali tisuće raznobojnih lampica što osvjetljava više od 2000 stabala, mostove, jezera, puteljke. Obitelj Salaj već godinama tradicionalno uljepšava Božićne blagdane svojom bajkom. Uz tisuće lampica tu su i popratna događanja te gastronomska ponuda. Slobodno vrijeme prema vlastitim sadržajima.

Povratak za Zagreb i Dugo Selo predviđen u 19:00h.

Gostoprimstvo obitelji Salaj prenijet će na Vas ljubav koju nose prema svom kraju i radost koju im pružaju blagdani. U miru krajolika na obroncima Moslavine uživat ćete u zvucima prirode, dobrom jelu i kapljici i nesvakidašnjem okruženju ljubavi, osmjeha i prijateljstva. A samo jedan pogled biti će dovoljan da ova božićna čarolija ostane urezana u vaše sjećanje zauvijek.