Dijete do 11,99 godina boravi GRATIS! Rajski odmor za dvoje ili cijelu obitelj pružit će Vam vrhunski smještaj, sadržaj i usluga renomiranog rovinjskog hotela Eden 4*... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 02.01. do 08.01.2023.

HOTEL EDEN 4* jedinstvenog šarma s vrhunskom uslugom i dugogodišnjom tradicijom smješten je u hladovini stoljetne park-šume. U hotelu Eden možete uživati u miru i udobnosti dobro opremljenih soba, opustiti se u prostranim i ugodnim javnim prostorima hotela i prepustiti se mediteranskim tretmanima u Wellness i SPA centru.

Ponuda uključuje i korištenje unutarnjeg bazena i Wellness & SPA centra!

Razbudite se žustrim jutarnjim treningom ili osvježite u popodnevnim satima u unutarnjem bazenu (128 m2, 77 – 135 cm dubine, morska voda).

Eden Wellness & SPA predstavlja novu definiciju jednostavnosti. U potpunosti se opustite i smanjite stres mediteranskim tretmanima koje vam pruža naše stručno osoblje. Proteže se preko više od 1100 m2 i nadahnut je našim okruženjem: mediteranskom klimom, istarskom regijom i nenadmašivom uslugom. Opustite svoje tijelo i um jednom od naših masaža i tretmana tijela, saunom, whirlpoolom ili isprobajte unutarnji bazen.

Uronite, plivajte i uživajte u čarima spa centra u našem termalnom kompleksu: finska sauna (85 – 90 °C, 5 – 10 % vlažnosti zraka), parna soba (40 – 45 °C, 100 % vlažnosti zraka), infracrvena sauna (50 – 60 °C, 20 – 35 % vlažnosti zraka), područje za terapiju himalajskom soli, bazen za hidroterapiju s mlaznicama i svježom vodom (32 – 34 °C), tuševi.

U hotelskom restoranu za doručak i večeru poslužuje se švedski stol. U ponudi je niz toplih i hladnih jela, a možete i gledati kako se jelo priprema pred vama. 

Za vegetarijanski ili nutritivno prilagođen obrok, kao i za obrok prilagođen dijabetičarima, slobodno se obratite osoblju restorana.