Neugodne bradavice i izrasline uklonite bezbolno uz uređaj PLASMA PEN u Bio+klink kozmetičkom salonu na 2 lokacije u Zagrebu! Uključeno uklanjanje 1 ili 10 izraslina, uz do 64% POPUSTA...

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 10.03.2023. na jednoj od dvije lokacije u Zagrebu: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac ili Masarykova 5 u dvorištu, Centar!

BIOKLINIK kozmetički salon idealna je oaza za svaku urbanu ženu i muškarca koji žele izgledati i osjećati se lijepo i zdravo. Širok asortiman tretmana za njegu lica i tijela, uljepšavanje, mršavljenje, pomlađivanje i opuštanje temelji se na dugogodišnjem iskustvu i predanosti. Duga lista zadovoljnih i stalnih klijenata naša je najbolja preporuka i potvrda kvalitete.

Plasma pen revolucionarani je uređaj s dušičnom plazmom na tržištu koji pruža razne tretmane svojim neinvazivnim operacijama.
Tretmani plazma olovkom doista su kao nijedan drugi laserski tretman na tržištu.

Dušična plazma ne ovisi o kromromori, što znači da kada djeluje s kožnim tkivom, nije ovisna o uspostavljanju kontakta s dijelovima molekula koji su odgovorni za boju. To osigurava da estetičari mogu ponuditi neinvazivne tretmane koji ne zahtijevaju opću anesteziju, kao što je to potrebno kod tradicionalnijih operacija.