TOP ponuda i slasna ideja za ručak ili večeru - Pappar bistro & bar na zagrebačkom Bundeku poziva Vas na mariniranu rolanu piletinu s prilogom po izboru za 2 osobe!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 23,36 €
176,01 kn
Ušteda 43%
Cijena 13,14 €
99,00 kn
Kupi

Bistro & bar gostoljubive atmosfere s kreativnom kuhinjom koncipiranom da aktivira sva osjetila... Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023.

Oaza u Novom Zagrebu u kojoj ćete naći prostor i vrijeme za vaš coworking, evente, poslovne ručkove i večere, private VIP večere, ili ispijanje mirnih kava uz planiranje dana pred vama...

Ponuda uključuje - marinirana rolana piletina s prilogom; prilozi: Fry'n'Dip krumpirići (s umakom od tartufa i Grana Padana sirom), onion rings, povrće ili riža.

2020. godine otvoren je PAPPAR bistro & bar u sklopu Bundek centra u Zagrebu. Restoran je fokusiran na kvalitetnu ponudu i posebnu vrhunsku uslugu. Svakoga dana Pappar je savršena baza, od jutarnje kave i kolača, ukusnog ručka do fine večere i večernjih druženja. Za naš uspjeh najzaslužnija je naša pappreno dobra ekipa mladih, veselih zadovoljnih zaposlenika i ugodna atmosfera u kojoj radimo.

Pappar je sofisticiran, suvremeni restoran, podijeljen na dva različita prostora, Bar i Restoran. Elegantan i profinjen prostor u kojem iskustvo blagovanja postaje jedinstveno putovanje: osjećaj da ste na vrhu svijeta, a opet ugodno smješteni u elegantnom a nepretencioznom ambijentu prepuštajući se vrhunskom gastronomskom iskustvu. Moderan interijer restorana potpisuje autorski tim renomiranog beogradskog arhitektonskog ureda A3 ARCHITECTS.

Pazimo da su nam obroci nutritivno bogati i šaroliki kako bi obrok kod nas bio ne samo da se zasitite, nego puno više od toga. U našoj ponudi koristimo najviše lokalne dobavljače i sva hrana koju vam poslužimo visoke je kvalitete.

Konzumacija isključivo u restoranu! Piće nije uključeno u cijenu kupona.