NOVO! Posvetite vrijeme svojoj obitelji i povezivanju sa svojom djecom - Centar za savjetovanje i edukaciju Sunce u Zagrebu - mjesečna članarina za 1 grupni trening tjedno za cijelu obitelj!

Puna cijena 60,00 €
452,07 kn
Ušteda 30%
Cijena 42,00 €
316,45 kn
Kupi

Centar Sunce Vam donosi ovaj jedinstvenu priliku da svoju djecu obučite o zdravim navikama kroz 10 modula koje Vam nudi profesorica kineziologije i socijalna pedagoginja! Kupon vrijedi za roditelje i djecu školske i predškolske dobi. Kupon se može iskoristiti do 31.03.2023. Ponuda uključuje 4 treninga za jedan mjesec.

ZDRAVE NAVIKE ZA ZDRAVE KLINCE

Donesite odluku da se pridružite našem treningu i zajedno ćemo s Vama i  Vašom djecom razvijati navike za zdrav duh i tijelo!

Dragi roditelji, zar ne bi bilo divno provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom, obnavljati zdrave navike u njih i naučiti bolje komunicirati?

Svi moduli su zamišljeni da potiču zdrav razvoj vaše djece, a za dodatne vještine komunikacije, kvalitetno provedeno vrijeme s djecom i bolje upoznavanje Vaše djece, a u tome Vam mi nudimo stručnu podršku.

MODULI SU: 1. ZDRAVE NAVIKE ● 2. RAZVOJ DJETETA KROZ IGRU ● 3. EMOCIJE ● 4. ODLUČIVANJE I RJEŠAVANJE PROBLEMA ● 5. ODNOSI I ULOGE ● 6. KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE I DJECA ● 7. OTPORNOST I OBITELJ ● 8. SENZORIČKA INTEGRACIJA I PRIRODA ● 9. POVJERENJE DIJETE VS RODITELJ ● 10. ISKRENOST I MASKE U OBITELJI

Izbor modula ovisi o vašim potrebama te formiranju pojedinih grupa obitelji. Održavaju se po terminima u dogovoru sa izvoditeljima aktivnosti nakon izvršene prijave.