Obiteljska idila u Moravskim Toplicama - 3 dana/2 noćenja s polupansionom u drvenoj kućici Prekmurska Vas uz osvježenje u bazenima i Termalnom parku Terme 3000, za 2 do 4 osobe već od 262€...

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 262,00 €
1.974,04 kn
Kupi

Kućice se nalaze uz Termalni park Terma 3000, a pansionskim uslugama gosti se mogu koristiti u Hotelu Ajda koji se nalazi u neposrednoj blizini. Kupon se može iskoristiti isključivo od 01.02.23. do 30.03.23.

Prekmurska vas Ajda

Prekmurska vas Ajda kao stvorena je za sve koji obožavaju isprepletanje suvremenosti i tradicije, koji žele mir i opuštanje. 

Šest potpuno novih kućica (četiri zvjezdice) obuhvaća 23 jedinice (1 apartmana za 5 osoba i 22 apartmana za 3 + 1 osobu). Nalaze se pokraj Termalnog parka Terma 3000. Svaka jedinica proteže se na dvije razine, kat je dostupan samo po stubama i ima svoj ulaz. Svaka jedinica grijana je i  klimatizirana te ima simpatičan balkon sa sjedećom garniturom. Osim spavaćih soba, svaka kućica ima manji kuhinjski regal, dnevni boravak te kupaonicu s tuš-kabinom.

Sve ponude uključuju: neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 (povezanih toplim hodnikom sa hotelima - na dan odlaska do 11 h); neograničeno kupanje u bazenima hotela Ajda (na dan dolaska od 11 h i cijeli dan na dan odlaska); korištenje ogrtača; ležaljke i suncobrani uz hotelski bazen; 1 x dnevno ulaz u saune hotela; jutarnja gimnastika i vodeni aerobik uz glazbu 2 x dnevno (osim nedjeljom); besplatni wi-fi; besplatni parking.

Nove kućice u kraljevstvu roda i pčela

Zamislite prostrana polja i livade gdje vas budi glasanje roda i zujanje pčela i žubor crne termomineralne vode. Pozdravite jutro kavicom na terasi ispred drvene kućice. Za to vrijeme djeca se love između drveća na obližnjem travnjaku i već nestrpljivo čekaju da krenete u vodeni park koji je tek nekoliko koraka udaljen od kućica. Tako počinje jutro na odmoru u novim kućicama u Prekmurskoj vasi Ajda. Čarobne drvene kućice inspirirane su cimpračama, tipičnim prekmurskim kućicama prekrivenim slamom. Nove kućice prekrivene su trstikom, a za razliku od cimprača u njima je mnogo svjetla i udobnosti. Dnevni boravak s terasom u prizemlju savršen je za prekrasne obiteljske trenutke. Popodne u goste možete pozvati i prijatelje i pripremiti prekmurski piknik. U smiraj dana na terasi savršeno su društvo dobra knjiga i čašica prekmurske kapljice. Nakon dana punog doživljaja na katu ćete se uljuljati u ugodan san na jastucima punjenim heljdinim ljuskicama.

Osnovne informacije: Moderna oprema, slobodan ulaz u Termalni park Terme 3000, slobodan ulaz u bazene Hotela Ajda i Hotela Termal, mogućnost kupanja od 14 sati nadalje na dan dolaska, na dan odlaska do 11 sati, mogućnost polupansiona u Hotelu Ajda, savršeno za aktivan odmor u prirodi, besplatno parkiranje

Superior apartman 4+1

Kućica za četiri osobe (38,3 m2) s jednim ležajem širine 180 cm i dva ležaja 90 cm na katu te rastezljivim trosjedom dimenzija 160 x 200 cm u prizemlju. U kućici su kupaonica s tušem i WC-om, blagovaonički stol, rastezljiv trosjed i kuhinja s pločom za kuhanje, hladnjakom, sudoperom, perilicom posuđa i kompletom posuđa za 4 osobe. Ispred kućice uređena je terasa.

Superior depandansa 3+1

Prostrana i udobna kućica za tri osobe s ležajem širine 180 cm, francuskim ležajem širine 140 cm na gornjem katu te dodatnim ležajem širine 80 cm. U kućici (35,5 m2) je kupaonica s tušem i WC-om, pisaći i blagovaonički stol, dodatni ležaj i kuhinjska niša za pripremu toplih napitaka. Ispred kućice je i uređena terasa.

Direktna veza do Termi 3000!

Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. 

Hotel Ajda nalazi se uz Termalni park Terme 3000 koji je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji.

U unutarnjem i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini.

Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji. Kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam. Hotel Ajda nudi unutarnji i vanjski bazen s crnom termomineralnom vodom. 

U Termama 3000 brinemo se da rekreacija bude zabava. Na dnevnom programu vježba u vodi izmjenjuju se vježbe u vodi i vježbe na suhom te različiti sportski tečajevi. Okolica terma nudi raznovrsne biciklističke staze, a igračima golfa dostupno je igralište s najudaljenijom rupom u Sloveniji koje se rasprostire uz terme. 

Hotelske saune (2 finske, 2 turske, 1 infracrvena i 1 laconium sauna) u hotelu Ajda na raspolaganju su samo gostima hotela.