LJETOVANJE u novouređenim i potpuno opremljenim Apartmanima Magdalena u Karlobagu - 4 dana / 3 noćenja ili 8 dana / 7 noćenja za 4 do 6 osoba i uz datume po izboru, ovisno o odabranoj opciji!

Super cijena 229,00 €
1.725,40 kn
Kupi

Istražite Karlobag, čudesan spoj Mediterana i kontinenta, kristalno čistog mora i najljepše hrvatske planine do koje ima tek nekoliko minuta vožnje. Kupon za ponudu vrijedi 19.04. - 17.06.2023.

Novouređeni i potpuno opremljeni Apartmani Magdalena smješteni su u Karlobagu te udaljeni 250 metara od plaže i 400 m od centra grada. Svim gostima omogućeno je besplatano korištenje roštilja u dvorištu. 


Apartman 1 za 6 osoba
Veličine cca 45,00 m2, dvije spavaća soba, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak, terasa  9m2, pogled na more 


Apartman 2  za 4 osoba
Veličine cca 43m2, jedna spavaća soba, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak, balkon 13 m2, pogled na more 


Karlobag

Gradić između Velebita i mora, smješten je na važnom cestovnom pravcu koji jadranskom magistralom vodi od Rijeke prema Dubrovniku, a prema unutrašnjosti ka Gospiću, Plitvičkim jezerima i Zagrebu. Karlobag je čudesan spoj Mediterana i kontinenta, kristalno čistog mora i najljepše hrvatske planine do koje ima tek nekoliko minuta vožnje.


Uz samo mjesto Karlobag koji je i općinsko sjedište, najveća mjesta rivijere su: Ribarica, Cesarica, Lukovo Šugarje, Barić Draga i Sv. Marija Magdalena, na Velebitu Baške Oštarije.


Karlobag je mjesto gastronomskih delicija mediteranskog i kontinentalnog Velebitskog stila, s bogatom i raznolikom kulinarskom ponudom. Prirodni okus mora i brojni mediteranski specijaliteti nisu se mijenjali kroz stoljeća.