[BLOW ME AWAY!] Savršena ponuda za zdravu kosu i novu frizuru koja obara s nogu u Blowout Baru u samom centru Zagreba - pranje, sušenje i veliki izbor fenomenalnih fen frizura već od samo 8,50 €!

56 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremi se za šetnju po zagrebačkoj špici - na samoj zagrebačkoj špici! Trajanje tretmana 30-90 minuta! Kupon vrijedi do 18.03.2023.

Ideja Blowout Bara nastala je po uzoru na američke lance salona za fen frizure.

Naš je cilj zaposlenim ženama pružiti predah u obliku super fen frizure, prije nego što nastave sa svojim svakodnevnim obavezama. Nakon svakog tretmana u Blowout Baru, žene će se osjećati i izgledati odlično.

Fen Frizure

Stilistice Blowout Bara iskusne su profesionalke koje se neprestano školuju upravo u području fen frizura. Njihove vrhunske vještine ostvaruju naše glavne ciljeve - da se svaka naša klijentica nakon fen frizure osjeća i izgleda prekrasno.

Izaberi svoj STIL FEN FRIZURE: STRAIGHT, BEACH WAVES, EXTRA WAVES, GORGEOUS WAVES ili HOLLYWOOD WAVES!

• STRAIGHT • Ne možeš pogriješiti sa ravnim stilom! Nakon ove frizure zagarantiran je sjaj i glatkoća tvoje kose koja neće ostati nezamijećena.

• BEACH WAVES • Ako želiš biti trendy, opušteni i neuredni valovi su tvoj izbor! Stil koji je jednako dobar za svakodnevni look kao i za posebne prilike.

• EXTRA WAVES • Puno postojanih kovrča koje daju volumen i podižu cijeli tvoj dosadašnji stajling!

• GORGEOUS WAVES • Raskošan volumen iz tjemena i voluminozni valovi poput diva iz 70-ih. Gorgeus waves naglašavaju tvoju skrivenu ženstvenost.

• HOLLYWOOD WAVES • Romantični valovi koji čine jednu valovitu nit i prista-ju svim dužinama te jedan veliki wow efekt koji će svi zamijetiti!

Ponude uključuju PRANJE KOSE + SUŠENJE + FEN FRIZURA.

Ako želiš i dodatnu njegu, u opciji 2 uključene su i AMPULA po izboru te RELAX MASAŽA vlasišta!

Ampule za kosu - Treat.Me

Hidratiziraj i obnovi svoju dehidriranu, naelektriziranu ili kemijski tretiranu kosu. Počasti se s Treat.Me MOISTURE tretmanom i zablistaj! Osnaži svoju kosu Treat.Me STRENGTH tretmanom i svoju tanku, ispucanu i slabu kosu učini jačom! Ampule bez sulfata i parabena učinit će tvoju kosu podatnom, elastičnom i glatkom. Treat.Me ampule se prilagođavaju svakom tipu kose!

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija termina na 095 659 0000, 2 dana ranije!

Prirodni proizvodi za njegu kose - Kevin Murphy

Proizvodi visoke kvalitete dizajnirani su da potaknu snagu i dugovječnost tvoje kose. Kombinacijom naprednih tehnologija i znanja s najboljim prirodnim sastojcima, omogućavaju oponašanje različitih izgleda s modnih pista, a da pritom uvijek ostaju ekološki osviješteni. Antioksidansi iz prirodnih izvora poput orhideje, cvijeta lotusa i pustinjskog vapna pomažu u smanjenju loma i pomažu u popravljanju izgleda kemijski oštećene kose.