Uživajte u tjednom ili vikend odmoru i zimskom ruhu Vrsara - 3 dana/2 noćenja u kompletno opremljenoj Standard mobilnoj kućici za do 6 osoba u Kampu Porto Sole by Maistra!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mobilne kućice Porto Sole osiguravaju Vam toplinu i udobnost vlastitog doma u prekrasnom prirodnom okruženju... Kupon za TJEDNU opciju vrijedi od nedjelje do petka, a za VIKEND opciju od petka do nedjelje. Kupon vrijedi do 31.03.2023.; vikend termini RASPRODANI!; zauzeti termini za tjednu opciju 20.-22.02.

U cijenu uključeni ručnici, posteljina i završno čišćenje!
Na raspolaganju Vam je i besplatno parkiralište u zoni te Wi-Fi!

Zaželite li se Istre u bilo koje doba godine, kamp Porto Sole čeka Vas sa smještajem na parcelama uz more ili u mobilnim kućicama.

KAMP PORTO SOLE

Ugniježđen oko zaklonjenog zaljeva na samo nekoliko minuta od Vrsara s 800 mjesta za kampiranje te priključcima za struju, kamp Porto Sole izvrstan je za opuštanje, baš kako ste zamislili - kampiranjem uz more.

Potpuno opremljene mobilne kućice smještene u blizini plaže idealne su za vaš bezbrižan odmor!

MOBILNE KUĆICE STANDARD

Opustite se na terasi svoje komforne mobilne kućice te uživajte na uređenoj plaži kampa. 

Standard mobilna kućica površine 32 m2 s natkrivenom terasom 24 m2 ima dvije spavaće sobe (bračna soba s krevetom 160 x 200 cm i spavaća soba s dva kreveta 80 x 200 cm), dvije kupaonice s tuš- kabinom i WC školjkom, kutnu garnituru za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i četiri stolice, kuhinju s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjakom sa zamrzivačem te potpuno opremljenu posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu, klima-uređaj, SAT TV, ležaljke za četiri osobe.

U ponudi Vas očekuje i najam bicikla (ovisno o raspoloživosti) te minigolf i stolni tenis (ovisno o raspoloživosti), ali i mogućnost korištenja saune ili hidromasažne kade u wellnessu kampa uz nadoplatu!