Izbor paketa za čišćenje i njegu lica u Studiu za oblikovanje tijela T & D u Osijeku - vakum i radiofrekvencija sa pilingom i maskom ili UZV špatula i enzimski piling sa limfnom drenažom žad rolerom!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 11.04.2023

RADIOFREKVENCIJA je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena. 

LIMFNA DRENAŽA LICA zaglađuje mišiće lica i fasciju (temeljne strukture lica) podižući opuštene konture lica i minimizira fine linije i bore. Limfna detoksikacija lica je umirujuća i opuštajuća masaža nježnim, ali učinkovitim pokretima četkanja za smanjenje oteklina u području očiju i vrata, kao i ostatka lica. Limfna masaža lica može očistiti vaš ten, drenirati tekućinu i povećati cirkulaciju. Kada je limfni sustav usporen ili stagnira, to je obično zbog nedostatka vježbe, loše prehrane ili dugotrajne bolesti. Jednako tako limfna drenaža tijela ima iste učinke detoksifikacije tijela.

ENZIMSKI PILINZI sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA je tretman dubinskog čišćenja lica kojim se skida sloj mrtvih stanica, uklanja višak masnoće, čiste pore i miteseri, zateže i uglađuje lice, poboljšava mikrocirkulacija i oksigenizacija kože.