Super paketi za lice u salonu OzonM u Zagrebu - mehaničko čišćenje ili radiofrekvencija s vakumom ili kombinacija oba tretmana uz do čak 51% popusta!

Puna cijena 50,00 €
376,73 kn
Ušteda 50%
Cijena 25,00 €
188,36 kn
Uštedi još 2,00 €
15,07 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U opciji 2 i 3 uključeni su i vakum, LED color maska za lice i ampula! Kupon vrijedi do 25.04.2023.

Mehaničko čišćenje lica svakodnevnom primjenom make up-a, krema i zbog ostalih vanjskih utjecaja začepljujemo pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica. Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću.

Radiofrekvencija lica jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana tijekom kojeg radiofrekventna struja djeluje na kožu tako što je dubinski zagrijava. Površina kože ne zagrijava se do istog stupnja. Zagrijavanje vlakana kolagena u dubljem sloju kože, dermisu, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.