NOVO - uživajte u vikend odmoru u Hotelu Paka 4* u slovenskom Velenju - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, privatni najam saune, fitness...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite novo iskustvo opuštanja na slovenski način... Kupon vrijedi do 26.03.2023., od petka do nedjelje.

HOTEL PAKA 4* moderan je poslovni i konferencijski hotel. Smješten u središtu Velenja, predstavlja središnje mjesto okupljanja građana Velenja. Hotel Paka dobitnik je brojnih nagrada u Sloveniji i inozemstvu.

Raspolaže s 53 dvorane i 6 konferencijskih dvorana opremljenih svim tehničkim sredstvima za sve oblike obrazovanja. Svojim prostornim kapacitetima i tehničkom opremljenošću omogućuje izvrsnu provedbu seminara, simpozija i konferencija. Također ima kavanu i slastičarnu nadaleko poznatu po izvrsnim slasticama te à la carte restoran s vrhunskom kulinarskom ponudom.

Moderno opremljene hotelske sobe nude ugodan i opuštajući boravak u našem hotelu.

Opustite u tematskim ponudama finske saune i jacuzzija te dodatnih sadržaja: SAUNA ROMANTIKA, SAUNA PLAŽA, JAPANSKA SAUNA i SAUNA 1001 NOĆ, uz kupaonicu, prostor za odmor i radio!

Spojili smo dašak moderne i klasične kuhinje s naglaskom na mesna jela, gdje možete pripremiti razne steakove do željene razine na lava kamenu, zagrijanom do 400 stupnjeva i doživjeti savršeno kulinarsko iskustvo. Naravno, nismo zaboravili ni ljubitelje ribe, vegetarijance i vegane. Naše jelovnike odlikuju samo najbolje, pažljivo birane namirnice! Volite li nešto klasičnije, birajte između nekoliko jelovnika i prepustite se višesatnom kulinarskom HAUS doživljaju.

U hotelskoj kavani možete probati poseban izbor kolača, kolača i slastica napravljenih u vlastitoj hotelskoj slastičarnici te uživati u izvrsnoj kavi i drugim pićima. Hotelska kavana nudi i ponudu kavanske hrane, kao što su razni kruhovi, salate, juhe, rižota i burgeri.