PRAZNIK RADA i odmor za dvoje u Makarskoj uz 2 ili 3 noćenja s doručkom u modernom Boutique Hotelu Mirjam 4*, opuštanje u sauni, jacuzziju i rooftop bazenu, poklon iznenađenja...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 198,00 €
1.491,83 kn
Uštedi još 10,00 €
75,35 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do 5 godina GRATIS! Na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, svega 150 metara od mora, a u blizini šume borova, smjestio se Boutique Hotel Mirjam 4* s bogatim wellness paketom za dvoje... Kupon vrijedi od 28.04. do 07.05.2023.

Izaberite BOUTIQUE HOTEL MIRJAM 4* na prekrasnoj Makarskoj rivijeri i doživite buđenje prirode uz miris borove šume, pogled na more i šum valova. Za potpuno opuštanje uživajte u Wellnessu hotela i krovnom bazenu koji pruža nezaboravne poglede na Jadransko more i otoke...

Uživajte u moderno uređenim sobama na mirnoj lokaciji, opremljenima prema najvišim standardima. U našim sobama na raspolaganju su Vam klima uređaj, besplatan Wi-Fi, TV sa međunarodnim programima, mini bar, kuhalo za vodu, sušilo za kosu i balkon.

U ponudi uključeno korištenje saune, jaccuzzija i rooftop bazena te fitness dvorane!

Uživajte u izuzetno opuštajućim trenucima u sauni. Uz visoko ispoštovane standarde kvalitete i ugodnog ambijenta iskoristite blagotvorne učinke za poboljšanje vašeg zdravlja.

Hidromasažni bazen u našem hotelu dio je wellness & spa ponude. Prostor je idealan za opuštanje, a može primiti do 8 osoba. Jacuzzi je pogodan izbor za opuštajuće masaže i rehabilitaciju. Uživajte uz opuštajuću glazbu pri željenoj temperaturi vode te jačini mlaznica.

Fitness soba radi za vas 0 - 24. Kad god poželite i imate volje, možete se rekreirati. Fitness raspolaže raznim spravama i utezima te se nadamo da ćete pronaći nešto i za sebe.

U Hotelu možete probati sve naše specijalitete, a koji su spremani po najboljim receptima, od svježih i kvalitetnih namirnica. Ugodan ambijent u restoranu za doručak, ručak ili večeru. 

Uživajte u bogatom buffet stolu za dobar početak dana. Doručak se poslužuje od 7 do 10:00 sati. Vjerujemo da ćete u širokoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica pronaći nešto za sebe. 

Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili ste alergični na neku od namirnica, obratite se našem osoblju.