Doživite tradicionalni Uskršnji vikend na Korčuli i uživajte u blagdanskom odmoru na 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u boutique smještaju Moro Inn...

5 prodanihMožete kupovati i dalje!

Korčulanska VELA SETEMANA - jedan je od najimpresivnijih uskršnjih običaja u Hrvatskoj! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO od 07.04. do 10.04.2023.

Tijekom Vele setemane, na Veli petak, tri bratovštine - Svih Svetih, Sv. Roko i Sv. Mihovil - iz bratimskih dvorana iznose veli vosak – torci, cereferali, križi i liturgijski nakit. Tada u noći bljeskaju svijeće stotina bratima u tonigama koji u pokorničkoj povorci obilaze grad pjevajući prastare napjeve u slavu Kristove muke.

Bratovštine u Korčuli datiraju još iz 14 stoljeća, a stoljećima su bili sakupljači umjetničkog blaga, čuvari baštine, običaja i tradicije.

Moro Inn je potpuno novi boutique smještaj u Korčuli. Hotel je smješten 20 minuta pješke od centra Korčule i samo 300 metara od plaže. U Moro Innu nudimo moderan smještaj, odličnu hranu te sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor.

Naš koncept i usluge, kroz suvremenu estetiku, gastronomiju, aktivnosti na otvorenom, opuštanje na plaži, koktel kulturu, glazbu i stil života, povezuju jedinstvenu zajednicu gostiju i lokalnog stanovništva. 

Nadoplata za bogati Uskršnji brunch u subotu ili nedjelju u iznosu 50 eura za 2 osobe!

Otkrijte mjesto koje savršeno odgovara profinjenom i živopisnom doživljaju Korčule. Napunite baterije u modernim, elegantnim i udobnim sobama. Sobe sadrže radni stol, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu, posteljinu i ručnike. U objektu su sobe opremljene klima-uređajima, a pojedine jedinice imaju i balkon. Kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola dostupan je svakog jutra.

Jednom kada mladi parovi, vikend putnici, digitalni nomadi i istinski avanturisti svrate u Moro inn, sigurno će se vratiti po još, #back4moro.

Osvježite se nakon dana provedenog po otoku ili našem vlastitom komadiću raja, Moro Beachu na Stupama.